Home » DIY » Turquoise is the name of a greenish blue color

Turquoise is the name of a greenish blue color

Nyfarga hår! Denne gangen ble det..*trommevirvel*… Turkis!:
IMG_1529
(Haha, jeg klarer ikke skjule hvor innmari trøtt jeg er, selv om jeg prøver sååå hardt!)
Som hver eneste gang jeg farger håret turkis, ble det mørkere enn jeg hadde tenkt meg. Jeg blander fargen med balsam for å gjøre den dusere, og hver gang tar jeg i for mye turkis. Hver gang! At jeg aldri lærer?! Uansett! Tanken var å lage en litt pastellaktig turkisfarge, så nå får jeg egentlig bare prøve å vaske det med sterk sjampo noen omganger, for å se om jeg får dusa det ut litt. Fargen er “Turquoise” fra Directions, forresten :-) Hva synes dere?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ooooh! Friskt og fint og både vinterlig og vårlig på én gang! Jeg synes du kler turkis så supergodt. Nå fikk jeg et sånt stikk av savn i magen <3

 2. Synes du ble fin :) men er det ikke litt greit at det blir litt mørkere enn planlagt, så når man dusjer ikke blir så skuffet for at fargen forsvinner gradvis? Det er min erfaring me knallfarger, kanskje jeg ikke ha brukt rett merke… Hvor får du kjøpt denne?

  1. Takk! Ja, det er semipermanente farger som gradvis vaskes ut, men jeg synes det er lettere å opprettholde fargen når den er “perfekt” i utgangspunktet, hehe! Jeg kjøpte den på eBay, men det selges også i Adam og Eva-salonger!

  1. Tusen takk!! Hehe, jeg passer på å finne farger jeg vet funker, og holde meg unna de som funker dårlig til meg. Det er mange farger som ikke funker, skal jeg si deg, hoho!

 3. Mulig du synes fargen er for sterk – jeg synes dog den er helt perfekt :) Turkis er virkelig “din farge” i mine øyne, du kler det sååå godt :)

  1. Aww, du da! Tuuusen takk, det er så koselig å høre (igjen), for turkis er og forblir min desiderte favorittfarge, så da er det hyggelig å høre at jeg passer den også :-*

 4. Kjempefin, Ina!
  Vet ikke om jeg har sagt det, men illustrasjonen av deg er HELT fantastisk. Tenker over det hver gang jeg leser bloggen din :)

  1. Tuuusen takk! Åå, hvilken av dem tenker du på? Jeg synes begge er kjempefine, og det er virkelig en ære å ha så fine kunstverk her inne. Tusen takk!

 5. Hei Ina Fina. Jeg har fundert på en ting lenge og tenkte at du er den perfekte person å spørre. Temaet er nemlig: trommevirvel…Hårfarge!! Jippi! Jeg lurer dermed på om du har noen gode anbefalinger og tips for hårfarge og bleking. Jeg har nemlig hittil bare brukt semipermanent, men vil nå trå ut i det ukjente farvann som den “hårfargejomfru” jeg er å prøve meg ut. Jeg har mørkerødt hår og planlegger hvit(e) striper i luggen. Jeg må innrømme at bleking får meg til å rynke på nesa, men er det så skummelt som jeg ser for meg i hodet min mon tro? he he. Klem klem;-)

  1. Hei Sarah Sahara! Jeg vil råde deg til å få gjort dette hos frisøren første gangen, i alle fall. Å gå fra mørkere hår, til lyst hår, med hjemmebleking kan være skummelt. Jeg er jo lyshåret fra naturens side, og har sterkt hår som tåler litt, og kan derfor eksperimentere med hjemmebleking uten de store bekymringene. Men,d et er lett at håret blir veldig skadet og brekker, så jeg vil råde deg til å oppsøke profesjonell hjelp, i alle fall is tarten. Lykke til! Klem!

Kommentarer deaktivert.