Home » Time for time » Trsdag 21. februar sett gjennom Fujifilm FinePix XP30

Trsdag 21. februar sett gjennom Fujifilm FinePix XP30

– Kledd i Lushjobbantrekk med den nye Fred, kjærleik og resirkulering-toppen
– Spasertur til St. Hanshaugen i mildt solskinnsvær. Vårfølelse, jippiii!!
– Tedrikking og kos hos min storesøster i et par timer
– Bussing ned til sentrum og Byporten Shopping for å starte arbeidsdagen
– Bare en smoothie fra Fresh først! Mmmm…
– Lushjobbing med fine folk på besøk, som f.eks Linda og Rakel som var innom for å sjåppe litt

Fortell meg om deres dag, da! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har vært barnevakt, fått fint venninne besøk, kjedet meg og gått til tanta mi der det ble te-drikking og snakking i mange timer! :D

 2. Så fin dag du har hatt da!^^ Fine bilder som alltid!
  Har jobbet og trent jeg gitt!

  Forresten så syns jeg du burde sjekke ut dette om du ikke allerede har gjort det!;
  http://www.facebook.com/#!/events/118546948268625/

  Jeg syns dere burde sette opp en liten sparebøsse eller noe lignende på Lush for å støtte eventen i linken!^^

 3. :)
  Dagen begynte tidlig med forelesning 08.15, og foreleseren begynte forelesningen med å spille en låt og vise oss en trailer på youtube. (Og det er det ikke alle som gjør!) Så ble det lesing og litt oppgaveskriving og planlegging til Stockholmstur :)

 4. Takk for en hyggelig og veldig rask handel i går! Og takk for hjelpa med å velge sjampobar! Hadde store planer om å fortelle deg at du har en super blogg, men stresset tok ordene fra meg. Hilsen hun rare med den altfor store bagen på ryggen ;) PS: Du er kul!

  1. Aa, det var deg ja! :-D Prøver alltid å være superkvikk når folk ser ut som de har dårlig tid. Ble du fornøyd med sjampoen? :> Og takk for det, hehe!

 5. Fine bilder av hyggelig ting! I går var arbeidsdagen preget av glade fjes på grunn av det nydelige været, og om kvelden fikk søster og jeg besøk av moren vår, og så så vi på Frustrerte Fruer og drakk vin sammen, så det var koselig.

 6. i dag har jeg mista bussen men kommet fram likevel, vært på jobbintervju og plutselig møtt svigers, pappa og mannen min på samme tid! dro hjem og rydda alt jeg kunne og spiste en bigbyte som belønning.

 7. Dagen min idag har bestått av å jobb på brudesalongen med alle de finfine kjolene! Ellers så har det vært litt lett blogging og ellers strikking og strikking og strikking :) En veldig fin dag med andre ord :)

Kommentarer deaktivert.