Home » Reiser » Trondheimstur i november, del III

Trondheimstur i november, del III

Dagen på fredag tilbrakte jo Åsmund og jeg med muffinspising ilag med Silje og Ingrid, og etter en tur på hotellrommet og litt butikktitting, fant vi fram til Pair-A-Dice (som jeg også fikk anbefalt av dere!) hvor vi spiste middag og kosa oss:

Se så fint!:

Milkshake på deling! Ikke heeelt like god som på Nighthawk Diner her i Oslo, men jammen ikke langt unna!:

Utrolig kult innredet var det også, og da vi var der var det også ganske så rolig. Koselig!:

Min middag var en  kikertburger med fetaost, pluss noen løkringer. Meget godt!:

Etterpå trillet vi fornøyde og mette tilbake til hotellrommet.

Translation:
Friday night in Trondheim was veggie burger and milkshake at Pair-A-Dice with Åsmund

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jeg digger Pair-a-dice! Jeg har ikke vært der og spist etter at jeg ble veganer, men jeg hørte fra noen at om en spurte, kunne de faktisk lage en slags vegansk milkshake. Den skal definitivt prøves ut en gang!

Kommentarer deaktivert.