Home » Reiser » Trondheimstur i november, del I

Trondheimstur i november, del I

På torsdag kjørte Åsmund og jeg med toget avsted til Trondheim, for å tilbringe en langhelg i bartebyen ilag. For å være turister, og for å kose oss med hverandre, og for å møte fine folk. Da vi kom fram med toget, var det allerede blitt mørkt, og trærne i sentrum var pyntet med lys:

Etter å ha funnet oss til rette på hotellrommet, var magene våre sultne, så vi kledde på oss yttertøy og gikk til Bakklandet, og Baklandet Skydsstation hvor vi skulle spise middag. Mormor og jeg var der og spiste da vi var i Trondheim i fjor vår, og siden jeg falt pladask for plassen den gang da, tok jeg med meg Åsmund dit nå:

Varm og nydelig fiskesuppe passet perfekt etter en lang reise, og med vinden ulende rundt huset:

Trondheimbyen var like fin som sist, og som en avrunding på kvelden gikk vi på besøk til Silje og kjæresten!

Der var ikke bare de to, men også den fine pusegutten Herodes! Åsmund og Herodes fant fort tonen:

Hos Silje og kjæresten var det lunt og fint, og med noen risvårruller laget av Silje (nam!), masse pusekos og hyggelig prat ble det en veldigveldig fin kveld, og en bra start på oppholdet i Trondheim!

Translation: 
Thursday Åsmund and I went to Trondheim for the weekend. We ate dinner at Baklandet Skydsstation and visited Silje and her boyfriend, and cuddled with the cat Herodes

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Bor selv i Trondheim, men har aldri vært på Bakklandet Skyssstasjon, tror jeg må ta turen snart. For jeg har hørt så utrolig mye flott om plassen.

  1. Da synes jeg absolutt at du skal ta turen dit! Veldig koselig plass, med god mat og hyggelig betjening:-)

 2. Haha, elsker blikket på Herodes! Høres ut som en fin tur. Jeg har kun vært i Trondheim når jeg var liten, men har veldig lyst til å besøke den byen på nytt (og resten av Norge!).

  1. Anbefales! Vi bor i et veldig fint land, men ofte glemmer vi det litt til fordel for det store og spennende utland.

 3. Dyrebeskyttelsen la nettopp ut link om en katt som hadde blitt funnet på gaten, og at han hadde vært i fosterhjem. Og da kom jeg på at det var noe kjent med barten, h-hei! Det var jo pusegutten som Ina la ut på bloggen :D

 4. Hørtes koselig ut! Så nydelig katt! elsker katter!

  Har to spørsmål, hvor mye betalte du for å ta utvidelse i ørene?,
  og vet du hva aldersgrensen er? :)

  1. Ja, ikke sant han er fin? :-) Her kan du lese litt om å strekke hullene i ørene: http://www.pinpoint-piercing.no/images/info/p11.jpg Som det står, går det jo over lang tid (hvis du gjør det korrekt), og du betaler jo dermed for smykkene du strekker med. Jeg strakk ørene for mange år siden, og vet ikke hvor mye jeg har brukt på et totalt. Det er ingen aldersgrense på å strekke hullene i ørene, men som det står i teksten bør det sees på som permanent (du har ikke noe garanti på at hullene i ørene trekker seg sammen til “normalen” om du en dag velger å ta ut smykkene, uansett hvor lite du strekker), og er derfor noe du bør tenke deg nøye igjennom!

Kommentarer deaktivert.