Home » Innkjøp og gaver » Trondheimsinnkjøp

Trondheimsinnkjøp

Splitter ny klokke, av merket Casio! Plastikkreimen på min gamle klokke var nesten røket, og selve klokka var sprukket opp, så det trengtes noe nytt. Denne er jeg veldig fornøyd med:

Plastikkbrettet kjøpte jeg brukt på Etter Min Morfar. Skikkelige inafarger, hihi:

Platte med Nidarosdomen på, kartonglommebok laget av en økologisk svensk melkekartong, fra Ingrid Riddervold (kjøpt hos Etter Min Morfar, men selges i nettbutikken hennes også), og en leopardmønstret kardigan fra H&M:

Fat og bordskånere med sommerfugler! Har vært på kikk etter sånne leeenge. Fine! Kjøpt brukt hos Etter Min Morfar:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Sånne Casio-klokker har masse sjarm, og det samme gjelder de morsomme kartongproduktene! For et flott sett med sommerfugler. Fine funn!

  2. Så fine ting :) Jeg har et spørsmål: Kunne du/Åsmund laget et innlegg om dreadsa hans? Jeg holder på å dreade håret mitt (selv), jeg bare lurer på hvor langt håret hans har blitt, hvor fort det har vokst, hvor lang tid det tok før de ble “modne”, hva han vasker det med osv. Håper dere kunne gjort det, for dreadsa hans ser nemlig veldig fine ut! :) Hilsen Eilin

    1. Takk! Ja, det kunne vi nok kanskje ha fått til! Skal spørre Åsmund når jeg kommer tilbake til Oslo :-) (Kan jo med en gang si at han bruker sjampobarene fra Lush til å vaske håret. Den som heter New er favoritten, fordi den stimulerer hodebunnen, og vasker veldig reint)

  3. Likte klokken! Har kjempelys å finne en klokke selv, men vet ikke helt hvilke jeg vil ha enda, synes det er vanskelig å finne :O

Kommentarer deaktivert.