Home » Q&A » Trenger vårfornyelse?

Trenger vårfornyelse?

Det blonde håret har tatt over for det turkise, og til fredag har jeg bestilt meg en time hos frisøren. Så er spørsmålet da; Hva skal jeg finne på nå?! Det er ganske snart et år siden jeg fikk denne sveisen(!), og jeg begynner å kjenne at jeg kanskje er klar for en ny frisyre denne gangen. Jeg tenkte derfor jeg skulle benytte anledningen til å spørre dere da, kjære lesere, om hva slags sveis dere synes jeg skal gå for? Nå heller jeg aller mest mot å si “gjør hva du vil!” til frisøren, men hva tenker dere? :-)

IMG_3240

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Personlig synes jeg den sveisen du har nå kler deg såååå utrolig bra! På den andre siden kan jeg jo fort nevne en-to-tre-fjorten andre hårsveiser du også kler meget godt, så… Tror poenget mitt er at du blir fin sånn ca uansett hva du gjør :D

  1. Aww, takk! Ja, jeg kjenner meg bare litt lei den. Tror ikke jeg har hatt en frisyre så lenge før, så det er kanskje ikke så rart? Er bare skikkelig lost når det kommer til å finne ut hva jeg skal gjøre neste gang. Hoho!

 2. Enig med Linn, du er så fin med denne frisyren :) Men jeg blir fort lei av håret mitt så skjønner at du ønsker forandring.. Stemmer for å gi frisøren frie tøyler – det høres spennende ut (og litt skummelt).

  Nydelig bilde :)

 3. Må si som de andre at du kler skikkelig godt ultrablondt! Men skjønner du er lei, så kanskje farge det i en av de fine rosafargene du har på deg på bildet? Veldig fine farger :)

 4. Jeg stemmer for helt pinnkort (sånn, militærkort) eller kanskje slik som du hadde da du giftet deg?? Syns du kler begge deler kjempegodt! Uansett, lykke til, gleder meg til å se resultatet :)) Kjekt at du blir litt mer aktiv forresten, er så glad i bloggen din!

  1. Takk! Er spent på åssen det blir! Hyggelig å høre at du liker bloggen min, men jeg skjønte ikke helt hva du mente? At jeg burde bli mer aktiv med blogginga, eller at det er bra at jeg er aktiv? Hehe!

  1. Haha, null stress!! Var bare ikke sikker på hva du mente, men da ble det en oppklaring. Tusen takk! Som du sikkert har sett, og lest, er jeg ikke sååå aktiv just nå, men det har sine forklaringer. Hehe!

Skriv en kommentar