Home » Hverdagsblogg » Tredje juni totusenogfjorten

Tredje juni totusenogfjorten

Synne og jeg hadde avtalt å møtes i blomsterhavet på Stortorget igår formiddag, og det gjorde vi:
DSCF3298

Vi hadde ikke supermye tid på oss til å være sosiale ilag, i og med at jeg begynte på jobb ikke lenge etterpå, men vi rakk en kjapp titt på alle de vakre blomstene på Stortorget Blomster først:
DSCF3296

Videre viste Synne vei til Kafé Elling, hvor hun spanderte deilig snæks! Først måtte vi dokumentere:
DSCF3313

Jeg spiste en liten fruktsalat med vaniljekesam. Så fantastisk friskt, søtt og godt!:
DSCF3304

Og drakk kruttsterk americano til. Det var lenge siden jeg hadde drukket americano, og den smakte litt ekstra godt i en kaffitørst munn! Det er alltid koselig å falle for gode saker på nytt!:
DSCF3309

Å se Synne igjen var også storartet, såklart! Vi fikk oppdatert hverandre litt på livet siden sist, og brukt tiden vi hadde sammen godt. Da vi klemte hverandre adjø en times tid etterpå, og jeg gikk på jobb, var jeg både glad og fornøyd. Som alltid etter å ha tilbrakt tid med henne!
DSCF3305

Har dere funnet tilbake til noe spiselig eller drikkbart som dere pleide å like tidligere, men som dere har glemt litt bort? Som meg med americanoen?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Makrell i tomat, spiste det mye som barn. Naa har jeg begynt å spise det igjen.

  1. Har aldri klart å spise det, og synes det er veldig rart. Jeg er jo ikke kresen, og liker både hermetisk tomat og makrell, men de gangene jeg har prøvd har jeg brekt meg! Veldig rart og dumt, for jeg vil egentlig like det. Godt at du har funnet tilbake til det!

 2. Takk for i går, bejbi! Nå har jeg rullet rundt her inne og fått oppdatert meg litt, ettersom mange hektiske dager på rad betyr at jeg ikke har vært innom på en liten stund. Nå synes jeg at bloggen din liksom lyser av sommerglede, hihi!

  1. Selv tusen takk! Det lyste så til de grader opp dagen min altså! Takk for at du er deg. Og takk så mye for ros!

 3. Etter flere år uten fikk plutselig sansen for leverpostei med rødbeter på da jeg var i militæret. Og det henger fortsatt igjen :)

 4. Så koselig :D Jeg er kjempeglad i rips, spesielt hvit ! Dessverre veldig sjelden jeg finner det noe sted :O Kommer egentlig ikke på noe jeg likte tidligere som jeg spiser nå, men jeg er mye mindre kresen enn før ! Likte omtrent ingenting som liten ! Nå spiser jeg løk (ikke rødløk), sopp, paprika, ananas (kun fersk, ikke på boks) osv. Fortsatt kresen på noe da :P He he

  1. Det er kjekt å ikke være så alt for kresen! Det finnes jo så mange gode smaker der ute, hoho! Hurra for å oppdage, og gjenoppdage, gode saker!

 5. Pæreis! Herregud så godt det er! :O Skjønner ikke hvorfor jeg sluttet å spise det :P

 6. Jeg fikk et tips om at kokesjokoladen fra coop er uten melk, og etter det har jeg spist aaaaalt for mye av det, haha! :D

Kommentarer deaktivert.