Home » Risør » Tredje april totusenogtolv

Tredje april totusenogtolv

Første påskeferiedag har gått med til å traske en tur gjennom skog og mark på lette tøysko, ned til den glitrende sjøen. Ligge i gresset og kjenne sola varme i ansiktet, og høre fuglene kvitre muntert i trærne. Å slappe totalt av, senke skuldrene, trekke pusten helt ned i magen og bare nyte tilværelsen. Kose med pusene, spise ekstra god middagsmat og ta et langt Lushbad i mamma og pappas digre badekar. Sånt som man burde gjøre på en første påskeferiedag, egentlig:-)!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Herlig!! :-) Du.. det nederste bildet? Jeg klarer ikke helt å figure it out – er det tatt under vann? Utrolig vakre begge bildene!

    Tur i tøysko hørtes deilig ut.. Jeg har tilbrakt min dag i fjellsko (fra vegetarian shoes, hurra!) på tur med mann, hund, appelsiner og en fantastisk utsikt fra en fjelltopp i nydelig påskevær!

    God påske videre, Ina!

    1. Nei, det nederste bildet er tatt i samme høyde som vannet sånn ca, fra stranda. Samtidig som jeg skvulpet med vannet med handa som ikke holdt kameraet, for å skape litt bevegelse. Så flott med Vegetarianshoes! Regner med at du er fornøyd? :-) Høres superkoselig ut! God påske videre:-D

Kommentarer deaktivert.