Home » Innkjøp og gaver » Lush » Tre Lushinnkjøp

Tre Lushinnkjøp

IMG_7665
Mitt siste innkjøp fra Lush med ansattrabatten, ble tre ting (etter å ha stacket opp en god del “nødvendigheter” tidligere, hoho!). Ansiktsmaska Mask of Magnaminty, fordi jeg straks er tom, og den er så innmari god til å dyprense huden min! De to andre tingene kjøpte jeg mest med tanke på Thailandturen, for det ene er nemlig Jungle, balsam i fastform, og det andre Powdered Sunshine, solkrem i pulverform! Balsam i fastform er superpraktisk på reise, lett å bruke og veldig drøy. Dessuten lukter den så tropisk og godt! Pulversolkremen tenker jeg er kjekk å ha med i veska for å fylle på med i løpet av dagen (det blir nok til at vi bruker en mye høyere solfaktor under den, ja, hehe!).

Har dere prøvd noen av disse? Hva synes dere i så fall?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Har ikke prøvd noen av disse. Hvordan fungerer pulversolkremen, med tanke på faktor? Kunne gjerne likt å prøve den, men trenger ganske høy faktor. (Ginger hehehhe)

  Lush er fantastisk, må virkelig hamstre neste gang jeg i Oslo :-)

  1. Den er nok bare faktor 10, den her. Men, jeg tenker at den kan være et lettere alternativ å fylle på med, oppå tykk solkrem ned høy faktor. Både lettere som i enklere og som i mindre tykk, hehe! Ja, det får du gjøre!

   1. Men det står jo SPF 15 på flasken? Lurer litt på hvordan den er å ta på, smelter den inn i huden? Ser veldig spennende ut!

    1. Haha, det stemmer!! Du har såklart rett. Faktor 15 it is! Jepp, det er kakaosmør i, så man bare drysser litt på huden og masserer det inn. Den smelter lett på huden, og lukter nydelig av sitrus!

 2. Wow, så kult med pulversolkremen! Den hadde jeg faktisk ikke fått med meg at har kommet, trodde jeg hadde oversikt. Føles rart å være “ute” av Lush-verdenen… Var leit å høre at du ikke fikk mulighet til å fortsette, men syns det høres awesome ut med større stilling og mer ansvar på pinpoint og da :) noen ganger blir man desverre tvunget til å velge.. Har heller ikke prøvd konserveringsfri MoM, hvordan er den?
  Klem fra June :)

  1. Ikke sant! Jeg fikk prøve den av Simon fra UK da han var her tidlig i sommer, og når r den altså i butikk. Liker den veldig godt! Ja, det var veldig vemodig, og det har ikke helt gått opp for meg enda. . Konserveringsfrie MoM er nydelig! Enda mer mykgjørende, men ikke like peppermyntete lukt (sikkert fordi det er enda mer honning oppi). Den et tett og slett herlig! Klem tilbake!

   1. Kult at den er mer mykgjørende, tror jeg kan passe huden min bedre enn den gamle.. Må nesten prøve den ;)

    1. Det kan veldig godt hende! Jeg liker den i alle fall veldig godt, hoho! Moro at du blogger, forresten!

 3. Veldig glad i Mask of magnaminty. Den skrubber så godt når du fjerner den, og gir en fresh følelse! Liker også at den holder lenger enn de andre ansiktsmaskene, det er praktisk når man ikke bor så nærme Lush :-)

  1. Veldig enig! Jeg liker godt de andre maskene også, men jeg er litt for sløv til å bruke maske, så de blir ofte stående for lenge i kjøleskapet.

Kommentarer deaktivert.