Home » Reiser » Tour Eiffel!

Tour Eiffel!

Fra museet, satte vi kursen mot neste turistattraksjon, og spaserte på brua over elva:
IMG_1647 IMG_1639
Å gå så mye som vi gjorde, gjorde at vi fikk sett masse fint på veien. Som dette digre neshornet:
IMG_1650
Dette klokketårnet:
IMG_1653
Og fikk en skikkelig følelse av Paris. Små bakgater, titte opp på balkonger, kjenne på luktene av byen:
IMG_1663 IMG_1674
Destinasjonen? Eiffeltårnet, såklart! Det hører liksom med på en tur til Paris:
IMG_1733
Vi gikk under selve tårnet, og skuet opp til toppen (med antennene på toppen er det 324 m høyt!), og tenkte at ved neste Paristur får vi ta turen opp i det (med forhåndsbestilte billetter, så vi slipper unna de eviglange køene). Så var det tid for noen turistbilder rett bortenfor tårnet:
eiffel
FINT! Det blåste forresten så at jeg måtte knyte fast kjolen, så ikke rumpa mi skulle vises til hele byen, haha!:
IMG_1702
Lunsjsultne fant vi et spisested rett i nærheten, hvor vi nøt en tallerken med franske oster. OH MY GOD. Så digg!:
IMG_1741

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Saa herlig! Jeg var der i november ifjor og jeg falt virkelig for Paris. Jeg bor naa i Belgia saa ikke langt unna, 2 timers togreise og jeg skal snart ta turen igjen for aa se mer av byen. Jeg og mannen min tok trappene opp og det var en skikkelig workout, men veldig givende samtidig. Jeg tipper ogsaa at dere ble tilbudt smaa figurer og nokkelringer av samdtlige selgere som gaar rundt taarnet tenker jeg? Haha!

  1. Ja! Åh, er det ikke fint i Belgia også?? Det har jeg hørt, nemlig, hoho! Hvor i Belgia bor du/dere? Haha, ja DET tror jeg på! Vi vurderte det litt, men var allerede slitne i beina etter mye vandring, så vi la det fra oss. Kanskje neste gang? Opp i det må vi i alle fall ved neste anledning, uansett! Vet du, det ble vi ikke, men vi så mange av de du beskriver. Tror vi er ganske flinke til å sette opp et lite imøtekommende fjes når sånne selgere er i nærheten, for det virket i alle fall, hahah! *skrangle, skrangle*

   1. Da var dere heldige, de er jo så innpåslitne. Da vi var der så vi dem bli jagd av politiet imens vi tittet utover Paris fra midten av tårnet. Egentlig ganske komisk, vi kunne se hele jakten fra start til slutt. Selvom selgeren kom seg unna, haha! Jo, det er veldig fint her i Belgia også. Vi bor i en by ca en time (med tog, 45 min med bil) unna Brussel som heter Namur. Belgia er utrolig lite så du kan så og si se hele landet på en ukes ferie, hehe. Hvis jeg noen gang ser på bloggen din at dere skal turen hit så har jeg tips klare :)

    1. Haha, det var nok litt av et syn! Folk altså. Haha! Ohh, så kjekt å bo så sentralt, og at landet er så lite! Har ei filletante som har bodd i Brussel, og hun skryter veldig. Har absolutt vurdert Belgia som reisemål, og da tar jeg kjempegjerne imot tips! Takk! Ha en finfin helg!

 2. Så hærrrrlig! :D Og jeg har og knytt kjolen/skjørtet ett par ganger, men har og hatt episoder der skjørte ha blåst rett opp, kunne ikke gjøre noe annet enn å le av det da, man blir litt “marilyn monroe” kan man si :P hehehe

  1. Ja! Haha, det har skjedd meg også mange ganger! Ganske så morsomt, men også plagsomt som på dager som den her!

 3. Herlige bilder! Jeg skjønner ikke at du har fått tid til å blogge så mye *mens* du var på ferie! Jeg mister fullstendig oversikt etter 2 timer og ender opp med 20 poster som jeg poster 2 mnd for sent!

  1. Tusen takk for det!! Hehe, nei, jeg blogget i ca fire-fem timer hver kveld, og gjorde innlegg klart til dagen etter. Så ble de automatisk postet på morgenen og tidlig ettermiddag, og så var det på’an igjen med ordning på kvelden. Hjemme i hverdagen lager jeg poster klart før jobb og etter jobb i stedet. Det er mye jobb, hehe!

Kommentarer deaktivert.