Home » Hverdagsblogg » Torsdagsdeit på kafé

Torsdagsdeit på kafé

Liljene vi fikk av Mari i innflyttingsgave er enda finere nå enn da vi fikk dem på søndag. En fryd for øyet på morgenkvisten før jobb! Blomster i hjemmet gjør meg så glad, ikke minst når de er små solstråler som disse:

Pinpointjobbing har jeg vært veldig travelt opptatt med hele uka, og da Linda ba meg med på kaffeslabberas etter jobb igår, sa jeg ikke nei! Å få tid til å senke skuldrene og kjenne på at snartsnart er helga her, var ikke feil!:

Vi spaserte den korte veien fra Pinpoint og bort til Bare Jazz som ligger i Grensen 8:

Vi fant en myk hjørnesofa innendørs, og Linda spanderte både iskaffi og chai latte på meg. Sååå koselig!:

Kake ble det ei, men kanskje neste gang? Vi oppdaterte hverandre på våre liv siden sist vi møttes, pratet jobb, kjærlighet og andre viktige temaer, til jazzmusikk og en avslappet torsdagsatmosfære:

Et par timer fløy avsted, før vi begge var slitne etter hver vår lange dag, og tok t-banen hjem ilag.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Heihei! Har glemt å si det med deg men i en stund nå har jeg hatt deg som link på bloggen min! Oppe på menylinjen der det står blogger er du! Leser tross alt bloggen din hele tiden så hvorfor ikke? :)

  2. liljer er uten tvil finere etter noen dager når de er blomstert. tar du vare på dem så kan du ha dem i flere uker faktisk :)

  3. Elsker å friske blomster i hus, det gir liksom litt mer liv i leiligheten:) Bare Jazz café er en koselig liten plass, neste gang jeg skal til Oslo skal jeg stikke innom igjen.

Kommentarer deaktivert.