Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Interiør » Stas og moro » Torsdag tjuetredje august totusenogtolv

Torsdag tjuetredje august totusenogtolv

Hell’s Kitchen i Møllergata 23 ble stoppestedet etter endt arbeidsdag på Pinpoint, ilag med Mari, Christiane og Sala/kollegaene. På menyen sto jobbmøte, og hvorfor ikke holde det over en middag? Tranebærjuice var først ut for min del:

Deretter dukket det opp fire nydelige pizzaer på bordet vårt. Min var en veggispizza med masse forskjellig ost på, og smakte utmerket, med sprø bunn og smakfull saus. Maten ble akkompagnert av noe som minnet om tivolimusikk, og møtet var så godt som endt da den siste pizzabiten forsvant fra tallerkenen. Ikke dumt med påspandert pizzamiddag sammen med gode kollegaer, på en hvilken som helst torsdag!:

Fikk forresten brukt gavekortet fra Åhléns på torsdag også. På denne lekre kjøkkenvekta! Superfornøyd!:

PS: Idag har jeg jobbet flittig med blogginnlegg som vil bli posta utover i uka. Håper dere vil kommentere flittig her inne, så blogglysten min våkner litt mer til liv! Og, så håper jeg dere har hatt en bra helg! Noen som er tilbake på skole/jobb etter sommerferien? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Tranbærjuice er såååå godt! Den vekta står på min ønskeliste også :-) Flotte bilder!

 2. Fine bilder som alltid, spesielt det øverste :)!
  Vil bare stille deg et par spørsmål, som jeg har lurt på: Trener du? Og hvor mye proteiner spiser du daglig ca? Kan ikke huske at du har sagt noe om dette tidligere :)

  1. Takk Ingrid! Nei, for tida trener jeg ikke (har ikke hatt/tatt råd til det!), men prøver å få gått litt turer og brukt kroppen sånn ellers. Holder ikke koll på hvor mye proteiner jeg får i meg hver dag. Drikker jo melk, spiser ost/andre meieriprodukter, fisk, bønner/linser/kikerter og kjøtterstattningsprodukter, så nok blir det nok i alle fall :-)

 3. ahh da har vi brukt søndagen til akkurat det samme, haha! har forhåndsskrevet innlegg som en gal, helt frem til oktober…. :) reiser jo snart ut på verdensreise, greit å la noe gå automatisk tilfelle jeg ikke finner nett i afrika, india, etc! mitt kommentarfelt tørker også for tiden… umotiverende nok!

  håper helgen har vært fin!

  1. Hoho, helt fram til oktober! Duverden! Flinkt gjort :-D Blir spennende å følge med på reisen din! Gleder meg på dine vegne:-D

 4. Jaa :D
  Jeg har friår og har startet å jobbe hos Le Palais des Thès! Verdens fineste butikk!
  Om du noen gang tar turen til Sandvika Storsenter så får du titte innom :))

  1. Grattis med fin jobb! Er ofte innom på Grunerløkka, og jeg stikker nok innom hvis jeg havner på Sandvika Storsenter igjen!

 5. Nå fikk jeg utrolig lyst på pizza.

  Begynte på skolen den 16, jeg. Synes det er utrolig godt å komme tilbake i gamle rutiner!

 6. Eg er ein slik som omtrent aldri kommenterar, men les/ser alle innlegg!
  Den kjøkkenvekta var utruleg fin og kul! Åhléns er ein farleg butikk, er så mykje kult der.

 7. Søndagen min gikk til å male spikerteltet som vi driver å fikser opp, har fjernet masse vegger, innvendig og utvendig, så nå er det utvedig snart ferdig, til tross for at vi begynte å rive på onsdagen. ;)

  Er endelig for fullt tilbake på skole, har gått ned fra 100 til 20 % på jobb, og fått 20 % jobb på skolen som studieassistent i matematikk. Helt herlig å være tilbake på skole igjen, men blr nok mye jobb med fag og etc ;)

 8. Ja! Har begynt på folkehøgskole i Gjøvik! Musikk hele dagen, hver dag i 9 måneder må jo bare blir bra c:

 9. Kan tenke meg at det ble en litt ekstra god torsdag når det vanker pizza med den;) Den kjøkkenvekta var kjempe stilig!:D

Kommentarer deaktivert.