Home » Hverdagsblogg » Torsdag med lunsjdeit og fotografering

Torsdag med lunsjdeit og fotografering

Idag (vel, strengt tatt igår, ettersom klokka har passert midnatt og det nå er fredag) spaserte jeg lystig ned til sentrum i vårlige tøysko. Glas Magasinet var målet, for der ligger en vegetarisk kafé som min Pinpointkollega og venninne Ingunn og jeg hadde sett oss ut som lunsjdeitplass. Ingunn var som alltid matchende fin i smykker fra Gorilla Glass, som til og med matchet det rødbrune håret:

Vi fant oss en krok innerst i kafelokalet, satte oss i hver vår myke godstol, og nøt lunsjen vår. Gulrot og ingefærsuppe ilag med mangolassi på meg, quiche med salat og chai latte på Ingunn. Praten gikk fra fjas til dypere saker og som alltid over på kattepuser (puser er aldri feil!) Superkoselig!:

Tida fløy avsted, og da våre veier måtte skilles på grunn av Ingunns tatoveringstime (iih!), vandret jeg til Pinpoint for å jobbe litt:

Vi kjøpte jo massevis av nye smykker da vi var på konferanse i Italia i slutten av mars, og de hadde jeg enda ikke fått tatt bilde av til nettbutikken (psst, husk at om du bestiller fra nettbutikken, får du 15% rabatt ved å oppgi rabattkoden mewkid i kassa). Nå har det derimot blitt gjort noe med! Her er en liten sniktitt på det som snart dukker opp der. Mye fint, eller hva?:

PS: For de av dere som er interesserte i body suspension, ta en titt på dette blogginnlegget i Pinpointbloggen :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ååh, så koselig! Er det den samme som vi var på sammen? (den gangen vi ble stirret i senk av en halvgammel mann, hihi:P) Ingunn er såå fin:)

  1. It was! Haha, ja, det var det! Haha, tenkte faktisk på det da jeg satt der:P Good times! Ja, det er ho:-)!

 2. Ja, det var en superkoselig deit! <3 Ooo, GG-pluggene ble bare enda finere på bildet ditt! Må begynne bruke de mer (men er som sagt litt engstelig siden de falt ut den gangen). Tusen takk for at du beskriver hobostilen min som "alltid matchende" forresten, hihi :-* De sædcelledingledanglene fra Gorilla tror jeg forresten jeg har forelsket meg litt i! Ps: Tuuusen takk Linda! :-)

  1. De ER jo superfine! Elsker de (Mari har jo også et par som de, og jeg sikler alltid når hun bruker dem:>). Og du er fin&flott og alltid matchende :-D Har du? Da må du schøøøpeeee! Hoho!

  1. Det er nok ei en blå kule, men en glasslabret på 6,3 mm! Og ja, det er utrooolig pent :-D Er meget sjalu på Ingunn på grunn av den, altså:-D

 3. Hei, det er ikke en spesiell grunn for at jeg kommenterer på akkurat dette innlegget, men jeg liker å få gla`kommentarer selv så da starter jeg : Jeg leser bloggen din så ofte jeg kan, du tar herlige bilder, har kul klesstil og virker kjempehyggelig! Det er kjempemorsomt å lese, og det kommer til stadighet nye innlegg til å smile av.

  Har ikke kommentert før, men det er vel fint å vite at jeg synes bloggen er herlig?

  1. Annika, tusen takk for kommentaren! Jo, det er superhyggelig :-D Setter storstor pris på å høre det!

 4. er det mulig å få tak i “sloss mot dyretesting” trøyene, eller var de kun lagd for lush-kampanjen?

  1. De er nok kun for oss ansatte (og som en oppvakt bloggleser kommenterte heter det “slåss” og ikke “sloss”), men hvis vi får nok henvendelser kan det tenkes at vi trykker opp noen som vi selger også, med “slåss” skrevet riktig på! Følg med på lushnorge på Facebook, så vil det garantert bli lagt ut der om de skulle komme for salg!

 5. åh, flaut! går ofte litt fort i svingene når det kommer til rettskrivingen min på kveldene. da håper jeg dere får flere forespørsler, for de var kjempe fine!

  1. Neinei, mente at Lushnorge har tatt feil, med “sloss” på t-skjorter og plakater. Ikke at du skreiv feil:P Skriv på facebooksiden (lushnorge) at du har lyst på; masing hjelper alltid! :-D

Kommentarer deaktivert.