Home » Risør » Torsdag 20/12-2012

Torsdag 20/12-2012

IMG_6681

IMG_6664

IMG_6671

IMG_6661

IMG_6732

Svigermor og hennes mann bor i et solgult hus utenfor sentrum, og å komme dit er litt som å komme på landet. I huset bor det tilsammen fem puser, og da jeg var der på middag på torsdag, fikk jeg kosa med alle sammen:-) Å få tatt bilde av dem er derimot ikke like enkelt, men de to jentepusene, siameseren Aiko og Main Coonen Monaco, var flinke modeller! Ute lå snøen tung, og ga en skikkelig eventyrstemning, understreket av Snehvit på tv’en.

Translation:
Pictures from Thursday, when Åsmund and I had dinner at my mother-in-law. She and her husband have five cats, and the pictures are of the siamese cat Aiko and the Maine Coon Monaco. 

IMG_6701

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Nydelige bilder, og ikke minst nydelige katter! Du er veldig dyktig med kamera, og dyrebilder er du også veldig god på. Veldig koselig!

  2. Kattetre helt opp til taket, det er så kult! Og de to vi fikk sett bilder av er så fine! Siamesere har jeg alltid likt fargene på, og coonen hadde helt herlig mønster :D Det er koseligst på “landet” syns jeg, foretrekker bygden over byen ANY DAY :)

    1. Ja, veldig! Kattene eeelsket det :-) Svigers måtte skru det fast i taket da, for Maine Coon-kattene var så tunge at hele “treet” velta i bakken da de klatret i det, hihi!

  3. Åh, det var julestemning. Jeg synes siamesere er så elegante, men må si den Main Coon er skikkelig søte! :)

  4. Siameseren må være noe av det yndigste kattevesenet jeg har sett! Smelt! (om det er mulig i denne kulden – ho ho ho, litt overtrøtt julehumor)

Kommentarer deaktivert.