Home » Stas og moro » Toppen av kransekaka er på plass!

Toppen av kransekaka er på plass!

Nettkallenavnet mewkid, som har vært med meg i mange år, fant jeg i sin tid på fordi jeg var (og er!) en skikkelig ihugga fan av bandet Mew. Det har jeg vært siden jeg oppdaget dem da jeg var tolv år gammel, høsten 2003. Mew har betydd veldigveldig mye for meg, og musikken har hjulpet meg gjennom en hel del. Så mye betyr bandet for meg at jeg tatoverte på meg bandlogoen deres våren 2009! Jeg er sikker på at dere har et band/en person/noe sånt som dere ser skikkelig opp til, og er skikkelig blodfan av? Vel, sånn har jeg det når det gjelder Mew, og ikke minst den fantastiske frontfiguren av en multikunstner: Jonas Bjerre.

Jonas Bjerre spiller også i et annet band, som et slags sideprosjekt av Mew, nemlig Apparatjik (bestående av Guy Berryman fra Coldplay, Magne Furuholmen fra A-ha, produsenten Martin Terefe og Jonas Bjerre). I forbindelse med nyåpningen av Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen her i Oslo, holdt Apparatjik en knallbra konsert som Åsmund og jeg bare måtte få med oss, og det så litt sånn her ut:

Og, da showet var over, og nesetippen min var frosset til is etter å ha stått ute i septemberkveldskulda i overkant av tre timer, ble livets kransekake toppet så til de grader for min del!:

JEG FIKK MØTE JONAS BJERRE!!! Mitt idol gjennom ni år, h-e-r-r-e-g-u-u-u-d!!! For meg var det hele så stort at jeg var på gråten (som det er lett å se utifra bildet, hehe!), men samtidig klarte jeg å holde meg rolig mens jeg fikk takket for konserten, for fantastisk bra kunst/musikk, fortalt hvor mye han/Mew har betydd for meg, og vist fram tatoveringa mi. Sanket inn to gode klemmer (knis&fnis!), og fått Åsmund til å knipse noen bilder av oss sammen. Møtet var bedre enn jeg kunne ha drømt om, for han levde opp til forventningene mine og vel så det, og var om mulig enda finere på nært hold, enn fra en scene/på bilder. Jeg sitter her med roser i kinnene og sommerfugler i magen: Er så lykkelig og glad! Måtte bare dele gleden min med dere jeg, for dette klarer jeg ikke holde for meg selv. Hurra!!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så heldig!! :) Jeg har ikke møtt min største musikkhelt enda,men jeg er da enda ung. Hehe :)
  Men du,for en del år siden hadde jeg totalt dilla på en MEW-sang,men jeg husker ikke hva den het! Kanskje du kan hjelpe meg? Er ikke stort jeg kan fortelle deg om den uten å nynne da,men jeg husker det var masse ildfluer i musikkvideoen.Ringer det noen bjelle? :)

  1. Sangen du sikter til er Am I Wry? No, som finnes på Frengers-albumet fra 2003 :-) Samme sang som gjorde at jeg falt for dem den gangen! :-D

 2. Gratulerer så mye kjære deg! Det fortjener du så, er glad på dine vegne! Nydelig bilde og! Sexi fra topp til tå! :D <3 Og mr. Berryman daa, hihi, jeg fikk nettopp god følelse i hele kroppen fordi jeg tenkte tilbake på Coldplay-konserten! :D

 3. Fikk sommerfugler i magen jeg også, bare av å lese og se bildet av dere! Er kjempeglad på dine vegne at du fikk et så fint møte!

 4. Så artig! Skjønner veldig godt at du var på gråten jeg, hadde reagert på samme måte sjøl ;)
  Har tatovert navnet til favorittkunstneren min (signaturen) på underarmen, fordi han har inspirert meg (og min kreative side) utrolig mye, å møte med hans kunst gjorde at jeg begynte å studere kunsthistorie :)

  Ha en fortsatt god søndag!

 5. Åherregud, gratulerer! Skjønner hvor stort det er. Har et slikt forhold med Coldplay, de er absolutt alt for meg, grein og hylte og bare ja da jeg var på konsert i Stockholm – klarer nesten ikke se for meg hvordan jeg ville reagert hvis jeg møtte dem!

  1. Ja! Det er nok noe av det største jeg har opplevd til nå i mitt liv. Har fortsatt hjertet i halsen og sommerfugler i magen!

 6. Åh, så fantastisk! Jeg husker godt møtet med mitt forbilde. Jeg var helt mo i knærne og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg! Hihi : D

 7. Åh herregud, jeg kan bare innbille meg hvor stort det må ha vært!!!! Musikk gjør livet, spør du meg<3 Happy for you :D

  1. Takktakk! Vel, Jonas ser jo smashing ut som alltid. Kan ikke si jeg ble veldig fornøyd med åssen jeg tok meg ut på bildet, men jeg hadde nok andre ting i hodet enn å se bra ut på bildet, kan man si!! :-D

 8. Fy søren for en opplevelse!!!!! Jeg elsker også Mew! Muse er dog mitt store favorittband og jeg vet ikke om jeg hadde klart å stå oppreist om jeg hadde møtt Matthew Bellamy.

  Så heldig du er! Fikk helt frysninger nå, haha.

  1. Hohoho! Det var (er!) veldigveldig stort for meg. Har nesten ikke gått opp for meg enda! Føles som om jeg bare har funnet på det hele i hodet. WoW!

 9. Herre, så morsomt! Jeg elsker Mew, jeg også. Musikken de lager, er simpelthen bare best. Bonusfact: Magne Furuholmen er onkelen til en av bestevennene mine, hahah.

Kommentarer deaktivert.