Home » Favoritter » Lush » Topp fem Lush-produkter i mai

Topp fem Lush-produkter i mai

IMG_2378
Tenkte jeg skulle dele denne månedens fem Lush-favoritter med dere! Vi starter øverst fra venstre:
Vanishing Cream, ansiktkrem. Hvorfor? Fordi den er superlett og god på huden, roer ned rødhet og hjelper med å holde kviser og andre ulumskheter unna.
Dream Cream, bodylotion. Hvorfor? Som ellers har jeg vært ekstremt dårlig på å bruke bodylotion i vinter, og kaldt vær+varme dusjer=slangehud. Irsj! Dream Cream er en bestselger hos Lush, men har aldri fenget meg noe særlig. Allikevel er det den vi har hatt i vinter (Åsmund sin, egentlig!), og etter at jeg nå har tatt den i bruk, har jeg innsett hvor god den er på å bekjempe skjellhuden.
Let the Good Times Roll, ferskrens/skrubb. Hvorfor? Fordi peelingen i denne er helt magisk, og peeler bort alt av smuss. Den lukter som en søt kakedeig og etterlater huden ren, uten å tørke ut eller fete til.
Rehab, sjampo. Hvorfor? Lukter SÅ godt! Pluss at den renser håret og gir det en finfin glans. Lett og luftig blir det, og jeg føler også den er med på å styrke håret.
Yummy Mummy, dusjsåpe (limited edition). Hvorfor? Igjen..LUKTA! Oh my. Jordbærgodterilukt, mykt skum.. Nam! Trenger vel ikke si mer der, hehe!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Du inspirerte meg til å bestille to ting fra lush sine sider. Så ny ansiktsmaske og tørrshampo på tur i posten! wiii! :D

  2. Helt enig angående Let the Good Times Roll, elsker den! :D Har også sverget til Dream Cream i et par år nå, og er superfornøyd!

  3. Rehab <3 Dream Cream <3 Kjøpte Yummy Mummy i gave til mamma (hehe), virker som hun liker den veeeldig, selv har jeg aldri testet den!

  4. Jeg må si jeg likte Rehab bedre i begynnelsen. Nå er min favorittsjampo I love Juicy, og bruker den sammen med Henna and Jasmine Fluff ease og American cream. Supermykt hår, hurra!

Kommentarer deaktivert.