Home » Innkjøp og gaver » To nye par briller på vei

To nye par briller på vei

Som nevnt var jeg innom optikeren på fredag for en synstest, og for å bestille opp nye briller. Det er moro å ha litt å bytte på, nemlig! Jeg gikk til Specsavers, for der hadde jeg sett meg ut noen fine innfatninger, og da jeg takket for meg etterpå, var intet mindre enn to innfatninger med min styrke i glassene bestilt. Hurra!
briller-mewkid
Dere får ikke se hvilke briller jeg gikk for før jeg henter dem på onsdag, men dere skal få gjette! For det er nemlig to av disse seks innfatningene på bildet ovenfor her, hoho! Hvilke tipper dere?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jag hoppas verkligen att du valt nr 4 för de var jättesnygga, och nr 3 känns som dig ;)

 2. Takk for dette innlegget! Har planlagt nye briller kjempelenge, men orker aldri å bla meg igjennom sidene til specsavers. Nr 1 og 4 var kjempefine! Det er vel ikke tilfeldigvis sånn at du har linkene til disse i en umiddelbar nærhet? :)

  1. Aiai, nei, dessverre! Men, nummer 1 er en herremodell, om det er til hjelp! Resten er damemodeller. Lykke til på brillejakt!

 3. 1 og 3 tror jeg, men de var veldig fine alle sammen! :D
  Bruker du dagslinser eller mndslinser når du ikke har på briller?

  1. Dagslinser! Bruker linser veldig sjeldent, for det er ikke helt optimalt med det til mitt syn (har skjeve hornhinner i tillegg, så jeg ser optimalt med briller).

 4. Jeg fikk mest “Inafølelse” av nr 2 (elsket dem!!) og 4 ;) Men jeg har tatt feil før, og kan så klart ta feil igjen ;D
  Gleder meg til å se hvilke du har valgt!

Kommentarer deaktivert.