Home » Innkjøp og gaver » To nye kjoler til garderoben

To nye kjoler til garderoben

Som det ganske tydelig lå i kortene etter blogginnlegget med ønsker fra Indiska, tok jeg meg turen dit like etter å ha kommet tilbake til Oslo fra påskeferien. Butikken var full av vårnyheter, og flere kjoler ble med inn i prøverommet, og to av dem fikk bli med hjem. Blomsterdrømmen fra ønskeinnlegget og en knallgrønn herlighet. Gleder meg til å innvie dem!:

De to små asjettene med ku på måtte jeg såklart ha (den turkise ligger litt gjemt under den gule), pluss en pakke med sitrongresste. Teen var dessverre en skikkelig nedtur på smak, men boksen er i alle fall veldig dekorativ! Jeg var også innom Åhléns her om dagen for å kjøpe en liten gave til Åsmund, og da fikk det turkise glasset med blomst på og lys oppi bli med hjem. Mange fine innkjøp, eller hva?:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hihi, så morsomt – jeg prøvde den grønne kjolen på Indiska i Stockholm i påsken, men de hadde ikke riktig størrelse, og så har jeg lurt litt på å stikke innom her i Oslo og se om de har den… Det har de tydeligvis! Kjekt å vite, for den er ordentlig fin både i farge og fasong. Gratulerer med nye, fine innkjøp!

  1. Å, så moro! De hadde den i alle fall i alle størrelser på Indiska ved Kirkeristen når jeg var der på torsdag. Den er sååå fin!

 2. Kjempefine innkjøp! Og ja, boksen var superdekorativ og pen, selv om det nok var veldig nedtur med dårlig te. Gleder meg til å se kjolene på deg.

 3. Elsker asjettene :) Indiska i Bergen ligger helt i Åsane og det er ei himla styr å komme seg dit, men jeg må nesten ha de asjettene.. og kanskje en kjole…… :D

  1. Det er veldig mye fint der nå, så det er kanskje verdt strevet:P? Er tiltak når det er lang vei til noe..

 4. Nydelig blomsterkjole. Jeg gleder meg stort til å få Indiska til Tromsø :)

 5. Åh så mye fint, skulle ønske at vi hadde indiska og andre lignende butikker her oppe og ;)
  God helg ;D

 6. ååå sånne tallerkener vil eg og ha, sjempefine! hmmm kanskje jeg måp ta en liten tur til indiska i dag..;)

Kommentarer deaktivert.