Home » Innkjøp og gaver » To nye brillepar = fornøyd brilleslange!

To nye brillepar = fornøyd brilleslange!

Jeg har kjøpt meg to par nye briller, vet dere! I dette innlegget gjettet dere flittig på hvilke av modellene jeg hadde gått for, og noen klarte å gjette riktig! Sannheten er at ca alle brilleparene på kollasjen jeg la ut, er par jeg kunne tenke meg, men som enten a) ikke passet til ansiktet mitt, eller b) rett og slett ikke satt så behagelig på. Derfor ble det disse to parene!:

birllepar-1 brillepar 2

Hva synes dere, og hvilket av parene likte dere best?
Pilotbrillene er nok min favoritt, hoho ;-)!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Kjempefine! :-D briller er så gøøy. pilotbrillene var nok min favoritt også, håper å finne et lignende par når jeg skal oppdatere meg på brillefronten på nyåret! :-D

  2. Så fine! Jeg likte de nederste best. Jeg kjenner til det med å finne fine briller som ikke ser like fine ut når de er på, men disse var altså rålekre!

    1. Tusen takk! Ja, det er ofte litt trikki det der, altså. Det funker dårlig å sjåppe briller uten å prøve dem på, for jeg har i alle fall mer enn én gang opplevd å prøve på briller som har sett sååå kule ut, og som bare blir _helt_ feil på!

  3. Begge var kjempefine, men pilotbrillene var helt fantastiske! Heldig du som kler briller så godt :)

  4. Åååh, det første paret var så kule! Nå ble du superstilig! Jeg fikk endelig sendt julepost til deg i dag, så håper du får den veldig snart! :D

Kommentarer deaktivert.