Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Lush » Tjuesjuende oktober totusenogelleve

Tjuesjuende oktober totusenogelleve

Hei høst! <3

Fritorsdag med Lushspa, kaffikos og ukebladlesing i vår lune og gode leilighet:

Har blitt litt mye Lushsnakk i de siste innleggene, men sånn blir det bare når vi får masse nye og spennende produkter på en gang!  Halloweenproduktene fra Lush fikk jeg sikret meg igår; en bit Lady Katrina-såpe, en Calacas dusjgelé og tre Skullduggery badebomber. Alle kjære kjenninger fra Halloween i fjor, med FANTASTISK lukt! Hint; Limeolje, mmm:

Måtte også sikre meg årets lille Lushblikkhus fylt med badelykke. Dette skal få bli julepynt i desember!:

Og denne furoshikien med fine saker oppi. Sjalet skal få bli juleskjerf! Gleder meg til å ta det i bruk:

Minus King of Skin Bodybutter, skal alt innholdet bli julegaver. Smart, smart!:

Når vi først er inne på innkjøp må jeg bare vise fram denne finfine boksen fra Designtorget!:

Som vi har fylt opp med herlig indisk kaffi, hihi:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åhh. Jeg synes det er så trist at jeg reagerer på så mye fra Lush. For det både ser og lukter så alt for fint og godt ut (og det er sikkert også bra om man tåler det). Urettferdige greier!

  1. Hva er det du ikke tåler da? Ingrediensene er jo lett å finne fram, så det burde ikke være noe problem å styre unna produkter med ingredienser du ikke tåler :>

   1. Jeg aner ikke! Det begynner bare svi når jeg bruker enkelte kremer og massasjebarer. Jeg får sjekke om de har noen av de samme ingrediensene, og så undersøke litt mer. :)

 2. Haha, sjalet fra Lush matchet den nye boksen skikkelig! :D Gleder meg til å dra innom Lush og se på alle de nye produktene!

 3. Ooh, jeg var også på designtorget og kjøpte boks tidligere denne måneden! De har mange som er fargerike og fine! Det Lush-huset var ordentlig søtt, og “skullduggery” er et så festlig ord… Jeg elsker Hallowe’en-effekter! Takk for tipset, kanskje blir det litt skummel pynt også på badet vårt i år?

    1. Jaa, men glemte å skrive det ned (typisk!). Trooor det var 269,-??? Oppi huset finner du Candy Mountion boblebit, Gingerbread House boblebit, So White badebombe og Cinders badebombe. Både søtt og krydret, med andre ord!

 4. Var innom en lynkjapp tur på Lush i dag, og rasket med meg både ett og annet til venninna mi som jeg tok toget til i dag :-) Hun elsket lukten på nordlyssåpen og skullbadebomben! Så veldig gode kjøp i dag, er storfornøyd :D Ga henne dessuten den nye? oppfinnsomme stjerneboblebiten med stang, som skal vare til flere bad! Superfornøyd, og alltid fint med Lushinnlegg :D

 5. Den kaffeboksen var supersøt! Vil ha! Og jeg var også på Lush idag, hvor Snow Fairy til meg og Olive Branch til Tommy ble med hjem. Og Dirty shaving creme da! ;)

 6. Ååå så kjekke ting! Jeg skal til Aberdeen i dag og SKAL innom Lush, skal huske dine tips, I
  looove lime! Tenkte å kjøpe sånne furoshikis som venninnejulegave:)

 7. Veldig fine bilder Ina! Lush-tingene er veldig fine. Synes bare det er litt leit at det er parabener i mange av dem :-/

  Men du – så fin kaffeboks! Elsker sånne!

  1. Takktakk! :> Vi har flere produkter uten konserveringsmidler enn med; alle produkter i fast form er uten, og endel av det flytende også. Vi putter bare litt i der vi må, og det er lett å styre unna! :-)

   1. Får være litt nøyere med å kikke på etikettene fra nå av, har nemlig fått med meg to ting hjem med parabener i. Men det er jo fordi jeg har vært sløv ;)

 8. det virker som om lush produktene er mye spennendere i norge enn her i nederland! derfor er det litt dumt å se alt det fine på bloggen din :) men ÅH så fantastisk! og jeg liker hvor fargerik bloggen din er. den gjør meg glad.

 9. dere har så mye koselige ting i leiligheten!
  er vel påtide å rusle en tur innom lush for å skaffe noe som dufter deilig til jul ♥

 10. Den lushblikkhuset var kjempefint! :) Er det mulig og kjøpe dette på nettet? Eller helst, er det noen mulighet for å kjøpe dette, uten lushproduktene?

 11. Det øverste bildet var helt alldeles nydelig! Gult <3

  Så fine nye lushting! Kjempefin blåfarge på den såpa. Og det søte huset var perfekt julepynt!

  Ha en god helg :-)

 12. Åå som jeg tok dert helt av på Lush/Aberdeen, nå lukter hele soverommet lush:) Og jeg vil ikke gi bort noen av de planlagte venninnegaver…:(

  Takk for tipsene, igjen!

Kommentarer deaktivert.