Home » Hverdagsblogg » Tjueniende januar totusenogtolv

Tjueniende januar totusenogtolv

Fredag tok sykdom i form av svimlende magesmerter som tok pusten fra meg, feber og trøtthet over kroppen min, og gjorde at jeg måtte reise tidlig fra jobb, og melde meg syk lørdag. Gårsdagen ble bokstavelig talt tilbrakt i senga under dyna, med litt forsiktig tedrikking, mye søvn og forsøk på å bli frisk. Og jovisst, idag var formen sååå mye bedre! Jeg kan ikke fordra å være syk, og fra nå og utover våren har Åsmund så mye å gjøre med hovedprosjekt, skole og jobb at søndagene er de eneste dagene vi garantert får ha sammen. Derfor må de settes ekstra pris på, og da går det vel ikke an å ligge sjuk!:

Vi droppet lørdagskosen igår, og latet heller som om det var lørdag idag. Kokosbolle og kakao på kafé!:

Etterfulgt av Ariettas Hemmelige Verden på kino (kjempefin film!!). I kveld står tacospising, godteri og mer filmtitting for tur, og det blir nesten litt rart å skulle starte uka allerede i morgen! Siden det liksom er lørdag idag, hehe!:

Bilde fra kino.no

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så utorlig merkelig at du skriver dette! Jeg hadde en ikke så altfor bra dag på lørdag, så det ble ikke noe kos da. Derfor bestemte kjæresten min og meg for å ha lørdag i går; med hjemmelaget rå sjokkis, film, Kaizers DVD og lørdagsmiddag!=D Hehe, lurer hjerner tenker likt!;)

  2. Oooh, kokosboller kan skape lørdagsfølelse når som helst! Arietta var kjempesøt, jeg er helt enig. Så godt å høre at du ble bedre etter å ha tatt det med ro. Fortsatt god bedring, om det trengs! Håper starten på uken har vært fin!

Kommentarer deaktivert.