Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Sponsor, Giveaway » Tjueandre april totusenogtolv

Tjueandre april totusenogtolv

Søndag med grått vær og småregn utenfor. Inne har Åsmund og jeg spilt Idiotkunnskap i timevis (veeeldig moro!), og jeg har lekt meg med mitt flunkende nye polaroidkamera! Iiih! (Begge er fra bloggsponsor Kipekee.no, og produktene finner du ved å klikke på linkene). Ellers har det vært husarbeid på høyt nivå, og jeg har fått tatt en skikkelig våropprydding i klesskapet. Føles godt! Har dere fått gjort noe nyttig denne søndagen? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Sokkene var helt herlige, da! Det samme kan sies om kjolene dine, der de henger og får vise seg frem. Blomster, te og spill gir kjempegod søndagsstemning!
  Jeg var ganske flink i går, synes jeg selv, for jeg besøkte tre museer og lagde jeg cake pops. Nam!

  1. Hihi, ja, ikke sant de er? :-) Åhi, tre museer, det er ikke dårlig! Høres veldig koselig ut:>

 2. Så deilig søndag!
  Jeg satt selv ute i flere timer i solen og spiste frokost og drakk kaffe.
  Etter det ryddet jeg hele leiligheten, og vasket den. Deilig med alt som er gjort. Avsluttet med grillet mat og trening! :)

  1. Å, heldige deg som fikk ha sol! Virker som du hadde en skikkelig effektiv dag. Herlig med alt som er gjort, ja! :-)

 3. Åh, hortensia!!! <3 elsker dem i både rosa, blått og lilla..
  Det idiotkunnskapsspillet så utrolig gøy ut :-D, og FOR et pent polaroidkamera du har fått deg. Heldig!

  Søndagen vår gikk med til å sitte inne og spille "scrabble" på ordspill.no mot hverandre i sofaen. Jeg var syk i helgen, så det ble lite kosing og klemming, men mye spill :-)

  1. Jeg har en mamma som er superglad i blomster (deriblant hortensia), og det har nok smittet over på meg :-) De er så fine! Idiotkunnskapspillet kan så absolutt anbefales; vi har allerede tilbakelagt mange timer med det :-D Kameraet har jeg ikke noe å utsette på, heller. Æsj, så kjedelig å være syk! Fint at du/dere klarte å finne på koselige og underholdende ting allikevel. Håper du er bedre i form nå!

 4. Iik, jeg trodde jeg hadde kommentert, men jeg hadde visst bare drømt det:P
  Supersøte sokker<3 De så litt sinna ut, men sikkert bare gladsinna, fnis<3
  Oj, jeg hadde alltid såå lyst på sånt kamera da jeg var liten:D

 5. Hvor har du kjøpt den grønne kjolen? Den var vakker og enkel :D Jeg elsker virkelig stilen din. Den er så inspirerende

  1. Regner med du mener den til høyre i bildet? Den kjøpte jeg på Indiska for bare litt siden :-) Superbehagelig stretchy stoff! Tusen takk for det, forresten! :-*

Kommentarer deaktivert.