Home » Foto » Risør » Tjue bilder fra Risør

Tjue bilder fra Risør

Min lille høstferie i Risør var veldig vellykka! Mye fint solskinnsvær og enda mer pusekos med kosepuser. Fikk tilbrakt mye kvalitetstid med familien min i lystig lag, sjåppa bruktskatter i bruktbutikken, nytt et septemberstille sentrum og ikke minst vært på oppdagelsestur i skjæra med pappa. Spiste god mat, tok masse Lush-bad og fylte kroppen med frisk luft og positive hverdagsinnspill. September er så fin!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg blir alltid så glad over å se bildene du legger ut, det synes at du bruker tid og omhu på dem! Møllen ser så myyyk ut og det bildet med konglene måtte jeg se på flere ganger. Du er en inspirasjon for oss wannabe’er som har speilrefleks på auto ;)

   1. Null problem, man må jo av og til si det man tenker :) Jeg har tross alt stalket bloggen din i noen år nå, ble helt frelst da jeg først fant den. Stå på!

 2. Herlige, herlige bilder!! Ps. nå kommer det snart babyer hos oss igjen :D Du får ta en tur opp rundt juletider å knipse litt om du vil. Klem!

 3. Ååw, så fine bilder<3 Likte spesielt godt pusebildene, og bildet med soppen og edderkoppen:D Iiik! Ses snart;)

 4. åh, tenk om alle bare hadde vært like positive og fine som deg, DA hadde verden vært et fint sted da.

  .. og så skulle jeg ønske jeg var like flink til å bruke farger som det du er. :)

  1. Det var veldig koselig sagt av deg! Man kommer ikke alltids så langt i livet med å bare være negative og surmulende, i alle fall. Tusen mange takk:>!

 5. Oh den edderkoppen hadde ikke jeg hatt på genseren om noen hadde tvingt meg! :-O Hehe. Fine bilder, fint med høst!

 6. Blir så glad av å gå inn på bloggen din. Farger <3 Og bildene dine er utrolig fine som alltid. De har en helt egen stemning over seg :)

  1. Å, så koselig å høre! At bildene har en spesiell stemning over seg setter jeg ekstra stor pris på å høre. Takk for det, Maria!

 7. Flotte bilder, som alltid! Måtte rett og slett søke deg opp på Instagram også, bare så jeg får med meg “alt” ;) Hehe!

 8. Så fine fargerike bilder. Har vært fri for kamera noen uker nå, siden jeg bruker pappas. Men nå gleder jeg meg virkelig til å gå ut å ta høstbilder. :)

Kommentarer deaktivert.