Home » Piercingrelatert » Titan, messing, silikon og tre

Titan, messing, silikon og tre

Pinpoint

Her er noen bilder jeg har knipset av produkter som kommer i Pinpoints nettbutikk om kort tid. Alt ligger allerede ute for salg på studioet, men kommer altså snartsnart i nettbutikken også. Husk å bruke rabattkoden Mewkid om dere bestiller derfra, så får dere 15% rabatt:-)
piercingsmykker

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åååå, burde nesten ha ventet jeg da. Bestilte et par vekter i natt, Hihi. Men nå vet jeg ihvertfall at jeg skal bestille igjen, klarer jo liksom ikke vente helt heller. Hihi :-).

 2. Ååå so mangen fine smykker! Draumer om ein daith piercing (trur eg skreiv det rett) med ein sånn fin ring i titan med fin pynt! Korleis går da med Microdermal piercingen din? :) kan ikkje hugsa noko om den i nyare tid :)

  1. Ikke sant! Daith er en veldig fin piercing, så det høres ikke ut som en din plan, nei! Microdermalen tok jeg ut i fjor vår, faktisk!

 3. Så fine smykker! :D
  Jeg har forresten et spørsmål om strekking som jeg lurer på din profesjonelle mening om ;) Jeg har hatt 1,6mm piercinger i ørene i nesten to år og har såvidt begynt å strekke de. Ville begynne veldig sakte for ikke å skade ørene. Var nettopp i Tyskland på ferie og gikk innom et studio der, og han sa jeg kunne gå rett opp til 3mm. Syntes det høres litt stort ut, men tenkte at når han sa det så var det vel greit. Men nå ser jeg mange steder på nett at man bør gå fra 1,6 til 2mm. Har kun strekt det ene øret mitt, og det var ubehagelig, men det blødde ikke eller noe. Hadde riktignok den strekkestanga i øret hele dagen og pressa den gradvis inn til jeg kjente det begynte å svi, så jeg tok det veldig sakte. Lurer på om du synes det er for stort å gå opp til 3mm, bør jeg ta de ut, eller er det greit så lenge det ikke blør og er vondt? Tenker jeg sikkert bør vente et par måneder før jeg går opp til 4mm i hvert fall. :) Strakk øret i går, og kjenner det er litt varmt og bittelitt sårt, men ikke vondt.

  1. Ja, det er veldig mye. Jeg ville rådet deg til å gå til 2mm fra 1,6mm hvis du gjør det på egenhånd. Strekking skal ikke gjøre vondt, eller være direkte ubehagelig, og selv om det ikke blør, har du fått mikroskopiske rifter i huden, som vil kunne by på problemer allikevel. Om du strekker selv, vil jeg sterkt anbefale deg å gå innom alle størrelser, og vente minst fire uker mellom hver gang du strekker. Du bør benytte smykker i titan, stål eller glass til strekningen, og ikke noe med porøs overflate (plast, tre, horn osv). Husk at uansett hvor lite du strekker, bør Strekking bli sett på som permanent. Du har ingen garanti for hvordan øret vil bli seende ut om du en dag velger å ta ut smykket. Når det er sagt: Lykke til!

   1. Tusen takk for raskt og bra svar :) Nå har jeg tatt ut det 3mm smykket og satt inn igjen 1,6mm og da begynte jeg å blø. Så da må vel øret gro igjen på nytt. Kjenner jeg er irritert på meg selv for at jeg ikke hørte på magefølelsen min, men nå gjør jeg ikke DEN feilen igjen i hvert fall. Heldigvis var det bare det ene øret, får la det hvile en stund. Igjen, takk for svar!

    1. Bare hyggelig! Det er leit å høre at du måtte gå på den smellen. Arrvev som dannes etter slike problemer, tåler ikke like mye som friskt vev, og du vil derfor måtte være veldig forsiktig neste gang du strekker, for å forhindre at det samme skjer igjen. Arrvev resulterer også i mindre pent resultat den dagen du velger å ta ut smykket for godt, dessverre. Jeg vil anbefale deg å vente minst en måned med å strekke igjen. Rens såret forsiktig med sterilt saltvann den neste uka, og mye varmt vann i dusjen. Unngå å ta på det, og la det være mest mulig i fred. Når såret er grodd, kan du massere ørepluggene med hvetekimolje hver kveld, for å redusere arrvev og for å myke opp huden skikkelig. Lykke til!!

Kommentarer deaktivert.