Home » Hverdagsblogg » Tirsdagen som var, 26. juni 2012

Tirsdagen som var, 26. juni 2012

 Tirsdag var ukas siste fridag før sommerferien min! Åsmund og jeg er logisk nok travelt opptatt med å pakke ned leiligheten i pappesker, men på fritirsdag bestemte vi oss for å bare gjøre koselige og morsomme ting, framfor pakking. Det ble lunsj på Cantina Cortina i den gamle Operapassasjen :-) Der fikk vi nemlig to lunsjretter til prisen av én, takket være Lysløypeboka!:

Lunsj i form av pizza! Min hadde purre, tomat, mozzarella (?) og balsamico på seg. Himmelsk god pizza!!!:

Åsmund og jeg vandret hånd i hånd rundt i byen og småsjåppet litt, før vi busset hjem igjen. Deretter spratt jeg på besøk til bloggleser Ranveig som jeg ble kjent med i vinter, som viste seg å være naboen min oooog som nå også har fått jobb på Lush! Ikke dårlig! Hei Ranveig!:

Fikk servert blåbærte i Mummikopp med Hufsa på, og kose med denne minihamsteren, hihihihi!:

Se på alle de fine, gamle bruktinnkjøpene som fyller Ranveig og kjærestens leilighet:

Og prate om løst og fast i en drøy time. Veldigveldig koselig!:

Kvelden var enda ung da jeg tok farvel med Ranveig, og dro avsted med Åsmund for å møte Pinpointgjengen! Avskjedsmiddag for gjestepiercer Cristiano sto for tur, og det ble sannelig koselig! Hjemme hos Håvve samarbeidet vi alle så smått om å lage i stand en nydelig middag, i form av fylt paprika, salat og bakt asparges. Sammen med voldsomt mye latter og moro til det ble seint, og tid for å finne veien hjem, kan jeg skrive under på at det var en meget vellykket kveld, som igjen var en bra avslutting på en meget vellykket fridag!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hurra for fritirsdag og god mat! Fylt paprika ser skikkelig digg ut. Hmmm sulten x)

 2. Ein minihamsterhjerteknusar! Eg måtte smila litt, sidan eg òg har vore på lysløypatur til Cantina Cortina, og sidan eg spiste nett same pizza som deg. Frykteleg god!

 3. Ånei, skal Christiano dra? Han piercet meg, veldig flink og veldig hyggelig. Skal han tilbake til Italia? :)

  1. Jepp, han var her bare for å hjelpe til mens Christiane var i USA. Cristiano har vært gjestepiercer hos oss fast over lange perioder helt fra før jeg begynte på Pinpoint, men i høst (?) startet han sitt eget studio i Italia (http://www.borneoflower-piercing.it/). Han er superflink og minst like hyggelig, så han kommer nok en gang til å bli savnet:-)!

 4. For en koselig dag! Skulle gjerne titta i leiligheten til Ranveig! Og jeg kommer til å savne Cristiano…

 5. Det var så hyggelig med ettermiddagste :-) og den pizzaen så veeldig fristende ut!

 6. Travelt på fritirsdag altså:) men på en hyggelig måte, så kjekt! Eg ser at oss på vestlandet er dårlige med å lunsje/spise middag ute, men det er kanskje pga. mangel av gode kafeer og restauranter, det er de få som er gode og man blir lei av det etter hvert.
  Eg tenker meg at når vi reiser til Oslo så kommer eg til å spise meg i hjel:) New Arkali først;D

  1. Jepps, er nok mye i det du skriver; at det kanskje ikke er så mye å velge i! Ta absolutt turen til New Anarkali, og kom for all del med tilbakemelding! :-D Tror ikke du kommer til å bli skuffa;>

 7. Wow, så hyggelig!
  Du burde forresten prøve ut en nyåpnet pizzarestaurant på Vålerenga! Den er helt fantastisk!! Pizzeria La Piedra heter den, du finner den i Ingeborgsgata 4. De har helt fantastisk utvalg av vegetariske pizzaer. Jeg har ikke sjekket hvor mange veggispizzaer de har, men tror det er over 5 å velge mellom ihvertfall, jippi! Det er også bakt i stenovn, det er jo en italiensk pizzarestaurant.
  Men nok om pizza!
  Veldig kult innlegg og utrolig søte bilder. Liker bildet med hamsteren, fordi hendene dine er formet som et hjerte. Veldig pent. Håvve er rå.

 8. Oj, her var det mye å oppdatere seg på, så bare forbred deg på mange kommentarer:P Stilige solbriller<3

Kommentarer deaktivert.