Home » Hverdagsblogg » Lush » Tirsdag nittende februar totusenogtretten

Tirsdag nittende februar totusenogtretten

Jobbetirsdag, men ikke riktig enda. Jeg nyter en god og lang frokost (med blant annet ristet grovbrød og blodappelsin!), mens jeg svarer på mail og lader opp til dagens gjøremål. Sånne formiddager er så herlige, særlig når februarsola titter inn vinduet, og vitner om at våren er på vei, hurra!:
IMG_0208

Idag lanserer vi åtte nye hårprodukter på Lush, og jeg er så spent! Vi ansatte fikk disse produktene i staffbox for å teste ut allerede i høst, så jeg har fått gjort meg opp en skikkelig mening om dem, og gleder meg til å nå kunne dele dem med kunder:-)! Har foreløpig fått meg fire favoritter; Big balsam, Superbalm, Sea Spray og Roots. Sea Spray har jeg forelsket meg skikkelig i, og flaska mi har bare en liten slant igjen i bunnen. Kombinasjonen Seanik (sjampo) + Big balsam + Sea Spray i vått hår, for så å føne håret opp ned, gir håret mitt supermasse volum og glans, pluss at det blir fløyelsmykt. For en (hår)drøm, hoho!:
nytthaarlush

Vel, nok Lushpjatt for nå! Måtte bare dele min begeistring med dere, hihi:-)! Nå må jeg pile avsted til jobb, og jeg håper dere alle har og får en knallfin tirsdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Sexy peel var veldig god :-) Tusen takk! Men favoritten er nok, og forblir, Ultrabalm. Den andre prøven jeg fikk har jeg ikke testet ennå. Gir deg beskjed, Ina. Ha en fin kveld :-)

  1. Staffbox er noe alle i verden som er ansatte hos Lush får noen ganger i året, i blant når vi skal lansere nye produkter. Den inneholder en smakebit på produktene, så vi ansatte kan få testet ut produktene skikkelig, og dermed også ha bedre kjennskap til dem (og har gjort oss opp personlige meninger om dem) når de kommer for salg:-)

 2. Hei! Jeg lurer på om du kunne skrevet litt mer om lush og hva som skal til for å jobbe der? Oppdaget butikken i fjor sommer, etter det har jeg bare blitt mer og mer hektet og lysten for å lære om både produktene og bedriften blir bare større og større. Jeg er bare 16 år, men har et veldig stort ønske om å få en jobb innenfor Lush en dag! :-) Syns alltid det er så utrolig koselig å komme inn å butikken og bli møtt av både fargesprakende, himmelduftende produkter og et utrolig koselig og hjelpsomt personale!

  1. Hei Synne! Klikk deg inn på kategorien Lush her på bloggen, så vil du finne mye fint:-) Du kan lære mer om Lush og hva vi står for ved å se videoen “A Lush Life – We belive in” her: https://www.lush.co.uk/our-values. Der kan du også lese om kampanjer vi har hatt, vårt fokus på dyr, miljø og likeverd. Lush ER fantastisk, både konseptet og produktene!

  1. ups, leste visst ikke helt nøye gjennom innlegget! men hvis du vil si litt mer om den blir jeg glad :D

   1. Hehe! Den gir litt hold, og mye volum og glans. Lukter som parfymen Orange Blossom, hvis det sier deg noe? :-) Vet ikke helt hva mer jeg skal si! Var det svar greit nok, eller lurte du på noe annet ang den? Skal svare så godt jeg kan isåfall :-)! Som du skjønner er i alle fall jeg veeeeldig glad i den!

    1. høres supert ut! orange blossom har jeg vært innom og sniffet på et par ganger ja, hihi. synes alle parfymene deres lukter kjempegodt :) men ja, takk for svar, synes det er vanskelig å finne naturlige stylingprodukter, så tenker jeg skal gi den en sjanse, er jo godt å høre at du som jobber der liker den godt selv! :D

 3. Var i Trondheim sist i helgen som var, og fikk selvfølgelig tatt turen innom Lush for å titte og kjøpe. Så da ble det innkjøp av både sjampo og balsam og enda litt til, mest av de nylanserte produktene. Fornøyd! Da jeg var ferdig og skulle til å gå videre så jeg plutselig et kjent fjes i en morsom vri, som jeg fikk lyst til å dele med deg.

  http://i.imgur.com/kz9xIif.jpg

  Du har kanskje sett det før? Jeg er ekstremt sjeldent i Trondheim, så jeg aner ikke hvor lenge de har stått der. :)

  1. Så flott at du er fornøyd! Hvilke av produktene er favoritten, da? Hehe, ja, vi har sånne potter i alle butikkene nå i forbindelse med de nye hårproduktene. Ganske så festlig, hihi! Hadde dog ikke sett oppsettet fra Trondheimsvinduet, så takk for bildet! :-D

   1. Tror nesten jeg må lage sånne blomsterpotter selv, kanskje som en gave til venner og slikt… :D
    Har ikke fått prøvd produktene så mye enda, men tror jeg kommer til å være superfornøyd med Sea Spray, hvertfall. Happy Happy Joy Joy lukter og føles jo bare herlig, og ellers plukket jeg også med meg Fair Trade Honey og Shine So Bright.. ooog Mask of Magnaminty. (: Storshopping, til meg å være.

Kommentarer deaktivert.