Home » Reiser » Tirsdag i Bergen

Tirsdag i Bergen

Vinden blåste kaldt gjennom Bergens gater igår, men det gjorde ikke noe. I dag har nemlig Ane bursdag!

Gratulerer med 22 årsdagen verdens fineste og besteste Ane!!! :—-D

Igår var litt som mandag, med småsjåpping og mye trasking og titting i butikker. Her fra vinduet på Ting:

Middag måtte vi også ha, og valget falt på Zupperia! For meg bakt laks med rømme, grønnsaker og potetmos:

Og for Ane rød kyllingkarri, som er hennes favoritt derfra:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Bare lurer på om du spiser kylling? Så herlige bilder, godt å se at du koser deg =) Hvor ligger Risør ift Bergen forresten? =)

    1. Nei, jeg spiser ikke kjøtt. Har ikke gjort det siden august 2009 :-) Ja, koser meg masse!! :-D Risør ligger i Aust Agder som er på Sørlandet, altså et godt stykke unna Bergen!

  2. Åh, jeg ble glad av å gå inn på bloggen din igjen! Jeg har hatt så mye å gjøre at jeg måtte ta en lengre bloggleserpause, men i dag fikk jeg plutselig tid igjen. Det er spesielt artig at dere er i Bergen. Søsteren min bor rett bak Ting-butikken dere har tatt bilder foran, og jeg savner henne fælt. :)

    Ha et fint opphold, jenter!

    1. Ja, har lagt merke til ditt fravær i kommentarfeltet! Håper alt er bra med deg :-) Du får ta deg en Bergenstur og besøke din søster snart, da :> Ane bor her hun også.

  3. Ser ut til at du har kost deg i Bergen! Visste du at gullhjorten, enhjørningen og dei andre figurane på husa på Bryggen opprinneleg vart brukt som skilt? Slik at handelsmenn som ikkje kunne vite skulle finne vegen til rett gård/bygning med varene sine! ;)

Kommentarer deaktivert.