Home » Lister » Ting å glede seg til, november

Ting å glede seg til, november

Untitled-1
November kan være både grå og trist, og da hjelper det på å ha mye å glede seg til! Her er min liste:
– Jul! Åh, som jeg gleder meg til jul. Nesten som et barn! Til roen, luktene, smakene, stemningen og all familiehygge i Risør i juleferien. Åh, jeg kjenner jeg får litt sommerfugler i magen bare av å skrive om det her, hihi!
– Kundekvelden! På Pinpoint til fredag. Det kommer til å bli helt kreisi banana + bonanza, og skikkelig moro! Jeg håper og tror det kommer veldig mange innom, og jeg gleder meg til å pynte meg, by på kaker, lodde ut premier og selge masse smykker til hyggelige priser.
– Snø! Snøen og den skikkelige vinterkulda må bare komme, for jeg er beredt. Jeg krysser fingrene som bare det for en hvit jul i Risør, og før den tid må Oslo også gjerne dekkes i hvit bomull, og gi oss den skikkelige følelsen av førjulstid og vinter
– Advent! Med adventsstake, kalender og julebakst. Juleforberedelser er så mys!
– London! Samme uke som jeg tar meg juleferie bærer det avsted på min egen lille reise, til en ukjent del av den verdenskjente hovedstaden, for å se favorittbandet opptre. Jeg er så innmari spent, og grugleder meg (mest gleder!) så til de grader. Iiik!
– Å kjøpe inn de siste julegavene, samt å pakke de inn i avispapir. Igjen, mys!
– Pakker i posten! Jeg venter tre forskjellige pakker i posten faktisk, noe som er helt usedvanlig for min del. En av pakkene er en julepresang, mens de to andre er finfine greier til meg selv. Hoho!

Hvordan ser lista deres ut? Hva ser dere fram til i disse mørke novemberdagene?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg ser litt frem til å begynne å pusle med julegaver. Jeg verken gir eller får til/fra så mange – og da er det gøy å legge litt ekstra tanke bak hver enkelt :) I fjor kjøpte jeg en del av dem på “designstudentenes julemarked” på Westerdals, og har planer om det i år og – for det er så sjukt mange unge, flinke folk som lager fine ting! Og da er det kult å både støtte opp om dem + finne unike julegaver :D

  1. Det er jeg sikker på at ble noen fine julegaver! Jeg gjør litt samme greia, og det er veldig koselig! Kos deg med julegavepuslingen.

 2. Mye fint du har å glede deg til, må jeg si :-D
  Jeg ser veldig frem til å innrede (enda mer) vårt nye hjem på grünerløkka, pluss at jeg gleder meg enormt til å kunne gå i koslige julepynta karl johan, gå på skøyter på spikersuppa med kjæresten :) Hilsen – forelska i Oslo, haha.

  1. Hihi, jepps! Åh, innrede nytt hjem<3 DET skjønner jeg at du gleder deg til! Så godt at du liker Oslo!

 3. å reise alene er topp. Jeg var to uker i NYC (som jeg har besøkt 4 ganger før) nettopp, hvor jeg var helt alene første uken. Alt i mitt eget tempo, og fantastisk fin måte å oppdage byen på nytt.

  1. Åiåi, så spennende! Ja, det høres ganske så digg ut, egentlig, og jeg tror du har helt rett!

 4. Jeg ser fram til å begynne med julegavene, og finne ut hvordan jeg skal pynte dem. Syns det å pakke dem inn er en del av morroa :-) Blir en Trondheimsdag der jeg skal prøve å få unna mye julegaver, og stikke innom Lush for å gå litt bananas i julesakene der, hoho.
  Skal også prøve å få vært ute og røre litt på meg de dagene det er vær til det.
  Og kjøpe sånn fjaseting til adventskalenderen jeg og samboeren skal lage til hverandre (12 dager hver) :-D

  1. Helt enig, det å pakke inn julegavene er skikkelig kos. Så koselig med adventskalender! Jeg krysser fingrene for finvær og kos!

 5. Jag är ledig i tre veckor över jul och nyår och längtar jättemycket efter att få stämpla ut från jobbet den 19:e december.
  Ser fram emot att ta det lungt, lyssna på julmusik, ordna inför julafton, julavsnitten av Downton Abbey och Call the midwife och äta hemlagat julgodis.
  Räknar också dagarna till första advent då det ska sättas upp adventsljustakar och planteras hyacinter, jul är bästa tiden på året!

  1. For en fin liste<3! Skjønner godt at du lengter etter juleferie (da er vi to!). Jul er så himla koselig!!

Kommentarer deaktivert.