Home » Tilbakeblikk » Tilbakeblikk, september 2011

Tilbakeblikk, september 2011

– Månedens første dag la jeg ut en videoblogg hvor jeg viste hvordan man bruker Lushsjampo i fast form!
– Ane kom på besøk, og da ble det New Anarkali, Liebling, sjåpping, tur i Botanisk Hage og masse kos og fint
– Gikk tur rundt Sognsvann med Åsmund, og nøt mye fint tidlig høstvær
– Tilbrakte tid med fine folk, som f.eks jobbkollegaer
– Bakte søte og dekorative muffins
– Fikk Silje på et snarbesøk; kafétur og båttur til Hovedøya = kos!
– Besøkte matfestivalen Matstreif 2011 med Åsmund
– Fikk verdens vondeste beskjed om at Timmipus var blitt akutt syk; busset direkte til Risør, men rakk ikke fram i tide før han døde. Resten av måneden (og året) var knallhardt, og jeg gråter fortsatt over savnet etter ham. Innlegg om det her og her
– Åsmund og jeg hadde bestilt tur til Stockholm flere måneder i forkant, og reiste som planlagt på kjærestetur dit, midt oppi alt det vonde. En pause fra hverdagen var fantastisk godt, enda vi begge gråt og var veldig triste store deler av turen. Allikevel var det en flott tur!
– Jeg klippa av meg det lange håret, for en ny start
– Kjøpte nytt kamerahus! Canon EOS 5D Mark II

Hva gjorde dere på denne tida i fjor? :-) 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Virker som en herlig månede! ^_^

  I fjor på denne tiden hadde jeg nettopp begynnet på folkehøyskole, det var vel ett av det beste årene i mitt liv! :D

  1. Vel, første del var jo det. Resten var stort sett helt jævlig. Så flott at du kosa deg på folkehøyskole! :-D

 2. Husker fortsatt innlegget om Timmi. Får tårer i øynene av å tenke på det. Disse små dyra klarer å sette store spor på den tida man får ha dem i ens liv… selv om hverdagen inntar en og det vonde blir bedre, vil man alltid bære på det uendelige savnet. Heldigvis vil man også bære de gode minnene, og det er fint å se at du har så mange fine bilder av Timmi og deg sammen!

 3. Uff, husker så godt Timmi, og husker så godt det triste innlegget på bloggen din… Syns det er kjempeflott at du har en så fin tatovering for han da! Min hund gikk bort for 3 år siden, jeg gråter fremdeles innimellom og tenker på han hver dag.. Satser på at denne september blir bedre for dere, da! Tenke på alle de gode minnene med han :)

 4. På denne tiden i fjor hadde jeg begynt på et nytt skoleår, storkoste meg fram til bestefar døde, og da ble alt veldig trist :( Men jeg hadde min første fjøsuke, jobbet masse med herbariet og prøvde å gjøre det beste ut av ting :)

 5. Åh, husker så godt da Timmipus døde. Det var så trist å lese om. Jeg likte veldig godt at du tok minnetatoveringen :-) superpent!

  I september i fjor skrev jeg en del musikk og arrangementer, øvde med band og vokalgruppe, gikk på skole, jobbet, fikk meg juicemaskin og lagde masse juice til meg selv og til familie. Ja, og så drev jeg og leste masse veganbøker hele september, og gikk fra vegetarianer til veganer 1. oktober :-)

  Denne septemberen blir nok hakket mer spennende – mye av det samme som i fjor, men nå skal vi for første gang SELGE en bolig og kjøpe en ny en. Skal tilbake til Stavanger etter 3 år i en liten by utenfor. Er veldig spent på budrunder og hva vi får for vår leilighet, samt hva vi klarer å vinne budrunden på og ender opp med selv.. Jeg er så spent at det er alt jeg tenker om og snakker om, og jeg må fortelle det til alle.

 6. På denne tiden i fjor var datteren min bare 3 mnd gammel, så da var jeg bare hjemme og slappet av. Hun var født for tidlig, så hun trengte mye omsorg :-)

 7. Satser på at denne septemberen blir bedre Ina… Det er forferdelig å miste noen man er glad i, enten det er dyr eller mennesker…! Klem

 8. Oi, har det allerede gått et år..? Jeg husker så godt innleggene dine om Timmi, og hvor trist det gjorde (og gjør) meg.. Men han hadde jo, utifra hva jeg har lest på bloggen, et fantastisk liv- og det er vel en litt trøstende tanke? <3

  1. Tida går på mage måter seint, men allikevel fort på samme tid. Som du sier hadde han det beste puselivet han kunne ha hatt hos oss, de årene vi fikk ha ham. Det er veldig godt å tenke på nå i ettertid, ja<3

 9. Mye fint den måneden, men jeg husker godt da jeg fikk den triste meldingen fra deg om Timmi</3 Fineste pusegutten<3

Kommentarer deaktivert.