Home » Tilbakeblikk » Tilbakeblikk på november 2011

Tilbakeblikk på november 2011

– Fjorårets første novemberdag fikk jeg foreviget Timmipus på fanget av Hilde! Les om det her
– Lushbutikken på Byporten feiret toårsdag, med fine Lushkollegaer og kake. Koselig!
– Jeg var med i bloggmagasinet Street Style (som dessverre ikke finnes mer). Utrolig moro!!
– Lieblinglunsj og loppissøndag med Åsmund. Perfekt novembersyssel
– Lushkollega Roscoe inviterte til superkoselig høsttakkefest hos seg!
– Var på Risørbesøk, for å hilse på Kass som flyttet inn hos mamma og pappa!

Hva gjorde dere på denne tida i fjor? :-)

Translation:
November last year I got tattooed, celebrated Thanksgiving with friends from work, and went to my parents in Risør to meet the cat Kass for the first time. How about you?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Aaah, fine tatoveringen for fine Timmi <3 Hmm, på denne tiden i fjor var jeg i full sving med å kjøpe inn og planlegge julekalender til kjæresten min samt lese til privatisteksamen jeg hadde meldt meg opp i! :)

  2. Ååå, jeg elsker tilbakeblikk! Syns det er en stund siden jeg har sett det (kanskje jeg bare ikke følger med), dette var skikkelig kos.

    1. Så koselig at du liker disse innleggene! Hehe, jeg poster et innlegg som dette i begynnelsen av hver måned. Får se om jeg fortsetter neste år også. Er uansett veldig koselig med tilbakemelding som din, så takktakk:-D

  3. Så ut som en fin måned:)
    På denne tida i fjor var jeg på utveksling i Hong Kong. Kjemperart å tenke på at det er et helt år siden!

  4. Jeg holdt på å lære meg japansk til den store japanske reisen jeg tok i sommer :) Desverr fikk jeg ikke øvd noe særlig i vår, så mye av det jeg lærte på denne tiden i fjor glemte jeg av da jeg faktisk dro nedover :P

  5. På denne tida ifjor var jeg nyoperert i ryggen og hadde god hjelp av søs som besøkte… Vi strikket kremmerhus til julemarked, de ble så søte :)) Lekre bilder som alltid Mewkid!!!! Drops for øyet <3

  6. Det var så koselig hos Roscoe den kvelden!! (selv om jeg ser oppgitt ut på bildet! haha)

Kommentarer deaktivert.