Home » Tilbakeblikk » Tilbakeblikk på mai 2015
  1. Hei! Lurar på om du har endra noko ved bloggen din som gjer at det ikkje kjem opp meir enn eitt innlegg på “framsida”? Får ikkje lest innlegg du har skrive tidlegare i veka med mindre eg leitar meg fram til dei, og det er jo litt stress… Om det er noko du har endra så får du i alle fall ei tilbakemelding frå meg om at eg tykkjer det var betre og enklare før. :)

    1. Hei! Jeg har ikke gjort noen endringer i det hele tatt, så dette er veldig rart! Åsmund sender deg en mail nå, på adressa du la inn her. Takk for tilbakemelding, det skal jo absolutt ikke være sånn, nei!

    1. Utrolig rart!! Hmm. Jobber på spreng for å få ordnet det. Takk for tilbakemelding! Det er veldig vanskelig å vite hva som er problemet, når vi ikke får det hos oss, og det ikke har blitt gjort noen endringer! :-(

Kommentarer deaktivert.