Home » Tilbakeblikk » Tilbakeblikk på desember 2012

Tilbakeblikk på desember 2012

desember2012

Åh, desember er så bra! I fjor pynta vi til jul her hjemme, og kosa oss med masse julegodt første desember. Vi bakte til og med julekaker, på tross av at vi hadde influensa begge to! Det var masse snø (hurra!), og vi dro på julemarked i Spikersuppa for å finne litt ekstra julestemning. Jeg så Apparatjik opptre med Sølvguttene (magisk), og fikk møte Jonas Bjerre (igjen!) etter konserten. Minst like fantastisk og magisk! Vi hadde julebord med Pinpoint; fænsi asiatisk middag på fin restaurant og juleshow med Pain Solution etterpå. Jeg sto på stand med Lush på Vegetarisk Julemesse, og tok meg juleferie like etter. I Risør koste jeg meg med familie, puser, venner og Åsmund. Spiste masse god mat, feiret jul og lekte i snøen. Det var alt i alt en hel perfekt desembermåned! Håper årets blir like bra:-D

Hvordan så deres desember ut i fjor? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hihi! Å, han har nok ikke det. Er bare lyset fra vinduet (samt noe sølvfarget julepyntgreier som hang i vinduet) på den ene siden, og lyset fra lamper på den andre siden som gjør at det ser sånn ut. Hadde vært veldig kult om det var tilfelle! :-)

 1. Fikk meg leilighet (som jeg bor i nå) i slutten av desember i fjor : D Ellers var den ganske “normal”. Men det var første jul etter at mamma og pappa skilte seg hvor vi ikke var sammen hele familien, så det var litt spesielt.

 2. Åh, det hørtes kjempekoslig ut, alt utenom influensaen :-)
  Jeg jobbet på båt frem til den 18., og de fleste julegavene ble kjøpt på nett. Da juleferien kom var det stor jubel, og mye julekos hjemme :-)

 3. Åh, håper din desember dette året blir like fin! :)

  I fjor jobbet jeg mye fram til jul; men feiret derimot jul og nytt år i New York sammen med min bestevenninne!
  Husker at jeg også var på vegetarisk julemesse og kjøpte mascara av deg! :)

Kommentarer deaktivert.