Home » Tilbakeblikk » Tilbakeblikk, juli 2011

Tilbakeblikk, juli 2011

– Gikk til innkjøp av Canon EF 50 mm f/1.4 USM, som har blitt mitt standardobjektiv siden da
– Startet i fjor som i år med sommerferie! I fjor ble det riktignok bare litt i overkant av en uke
– Sommerferien ble såklart tilbrakt i Risør, hvor været stort sett var både solfylt og varmt
– Tilbrakte mye tid med Ane og Silje, familien og Timmipus. Badet, sola meg og nøt ferien skikkelig!
– Tilbake i Oslo ble det mye kos, som f.eks middag med Pinpointgjengen, kinobesøk, kafé og venninnebesøk
– Fredag 22. juli trenger strengt tatt ikke noe forklaring, men preget resten av måneden (og året!) sterkt
Oslo SusCon gikk sin gang, og å få et avbrekk der var fantastisk midt oppi alt det vonde
– I slutten av måneden måtte jeg bort fra hovedstaden og all sorgen, og tok en Risørtur. Fikk grått masse og samlet styrke og krefter hos familien. Sårt etterlengtet!
– Farget håret ved ørene turkist, og sånn har det vært siden, gitt!

Slutten av juli i år er nok ekstra vond for alle pårørende fra fjorårets grusomheter, og jeg håper dere klarer å finne glede på tross av alt det vonde som ennå sitter sterkt i minne i hver celle i kroppen. Stor klem!

Hva gjorde dere på denne tida i fjor? :-) 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Fine, men samtidig forferdelige minner fra i fjor. Jeg husker 22 juli som om det var i går -kan ikke fatte at det er så og si et år siden allerede. Godt du hadde familien til å støtte deg på -og heldige alle oss andre som også hadde det da.

  * *

  Jeg tenker på det hver måned når du tar oss med på slike tilbakeblikk: “sånn må jeg også gjøre!” -det er så fin måte å minne seg selv på at tiden flyr så fort, og at vi ikke må glemme alt vi har opplevd. Men jeg lurer på om du har noen tips til hvordan man lager sånn flotte collager? Regner med du bruker photoshop? But how? jeg trenger slike ting med teskje ;) (sånn hvis du har tid og lyst å dele dine knep :) )

 2. Hihi, så kult at på Suscon- bildet så ser du en liten meg henge og dingle :)

  På denne tida ifjor var det ferie, Suscon, 22/7 som jeg ikke orker å tenke noe på, og litt annet.

 3. Nå skulle du vært på kongsberg jazzen, det er masse smykker, ringer og kjoler som jeg trur du hadde likt :) Tenkte på deg når jeg så de!

 4. På denne tiden i fjor satt jeg og redigerte mine første bryllupsbilder. Jeg badet i sjøen for første gang på mange år, og sendte ulvepiken på ferie til Danmark, hvor besteforeldrene bor. For å bøte litt på det, passet jeg en nydelig sankt bernhardshund i en uke, og nøt det å ha et større dyr i leiligheten!

 5. Fint tilbakeblikk! I fjor juli feiret jeg bursdagen min med hele familien, sammen med tanter og “filletanter”. Var mye å badet og var med venner. 22 juli satt jo preg på måneden og tankene da som nå går jo til familiene til pårørende.

 6. Sommeren i fjor var så fin, men også veldig trist. Sjokket og sorgen..
  .. Men på denne tiden i fjor var det sverigeferie med familie og venner i stort hus! Utrolig koselig! Like etter var det campingtur hos mormor – da slo også finvære til, så det ble mye bading! (Noe jeg ikke har fått gjort enda i år >: ). Kos deg videre i sommerluft! Håper dere koser dere litt med flytting også, det gjør vi! :D

 7. Så mange fine minner, og det er sykt å tenke på at det er et år siden 22.juli allerede. Husker de første kafèturene etter det<3

Kommentarer deaktivert.