Home » Hverdagsblogg » Tilbake til en travel hverdag

Tilbake til en travel hverdag


Bilde fra bloggarkivet, november i fjor

Nå er jeg tilbake i hovedstaden etter et veldig fint opphold i Risør! Her i Oslo venter en veldig hektisk rest av uka, med masse jobbing både her og der, samt husarbeid som må unnagjøres. Har allikevel bilder på lur som jeg skal få satt sammen til innlegg underveis, så sant tida og energien strekker til :-)  Sagt på en annen måte kan det godt hende det blir litt stillere her resten av uka, enn det har vært de siste dagene.  Tida fram til juleferien går alltid så lynraskt, og resten av måneden er kalenderen min fylt opp med masse jobbing som nok gjør at tida fyker avsted enda kjappere. Vips, så er desember her, og jeg gleder meg fryktelig, hihi! Ha en fin uke videre :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Tror det er veldig bra for min del om det blir mindre blogging fra folk de neste ukene, siden jeg eeeegentlig burde pugge til eksamen nå :P

    1. Takk det samme til deg! Jo, det skulle da bare mangle! Takk for besøket :-) Og! Hils mor og si tusenmangetakk for det! Det setter vi pris på å høre!

  2. Du får ha lykke til med jobbingen :)

    Forresten, kunne du skrevet et innlegg før jul om hvilke julekaker du lager, dersom du gjør det? Jeg er usikker på hva jeg skal bake i år (utenom klassikerne pepperkaker, krumkaker og sjokoladekonfekt). Det er alltid koselig med julekakebaking :)

    Mvh. Regine

    1. Takktakk! Jeg har ikke bakt noe de to forrige julene vi har bodd i Oslo, men i år har jeg store planer om litt julekaker! Kan såklart dele oppskrift, hvis det blir noe av, og det blir noe bra :-)!

Kommentarer deaktivert.