Home » Reiser » Tilbake i gamlelandet

Tilbake i gamlelandet

God mandag! Langhelga i London er over, og mandag betyr tilbake til hverdagen her i Oslo, med jobb og plikter og alt som hører til. Sånn veldig kort fortalt hadde vi et helt fantastisk opphold (på tross av en god del regn!), og etter å ha luket ut alle de beste bildene med hard hånd fra turen, sitter jeg igjen med ca 300. “Bare”. Hoho! Skikkelige innlegg fra turen kommer såklart fortløpende (dere slipper ikke unna så lett, nei!), og jeg håper på å få satt igang med redigering av bilder etter jobb i kveld. I mellomtida får dere en minismakebit i form av fire mobilbilder fra instagramkontoen min:
kjlonmar

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Gleder meg til å lese mer om London! Håper du legger ut noen innlegg før torsdag, for da reiser jeg på skoletur dit :D

    1. Koselig å høre at du ser fram til innlegg! Ja, det kommer nok til å komme i alle fall ett, for ikke å si flere, før den tid :-) God tur! Håper dere får finere vær enn vi hadde.

  2. Gleder meg masse til å se bildene! Skal selv til London for første gang om noen måneder, og gleder meg som en liten unge! :)

  3. Så fint dere har kost dere i flotte London! Jeg gleder meg til å se flere bilder. Håper du har en fin mandag!

Kommentarer deaktivert.