Home » Stas og moro » Tilbake fra Milano

Tilbake fra Milano

Egentlig kom vi tilbake til Norge allerede på mandag, men takket være jobbing etterfulgt av skikkelig omgangssyke har jeg vært så slått ut at jeg ikke har hatt ork til å holde på med dataen i det hele tatt. Derfor kommer beklageligvis dette innlegget seinere enn planlagt.

Hotellet vi bodde på het Leonardo da Vinci, og det var også der konferansen ble holdt. Meget praktisk!:

Mari og jeg delte hotellrom, og ble overrasket over hvor fint badet var!:

Mesteparten av oppholdet ble logisk nok brukt på å delta på diverse klasser:

Og på å kose oss i sola i pausene. I Milano var det nemlig rundt 25 varmegrader og skikkelig vår hele oppholdet! Småsjenerte puser bodde rundt hotellet, og Mari og jeg som er kattemennesker måtte såklart prøve å stjele til oss litt pusekos:

Ved togstasjonen holdt de store magnoliatrærne på å blomstre av:

Det eneste vi fikk sett av Milano sentrum var da Mari og jeg tok turen dit på torsdag, like etter at vi ankom Italia. Vi ble gående rundt og suge til oss alt av inntrykk, nyte varmen og hver vår pizza:

Ellers ble det såklart kjøpt inn en god del smykker, både privat og til Pinpoint! Jeg endte blant annet opp med et par nye vekter fra Gorilla Glass! Eeeelsker Gorilla Glass :-) Resten av de nye smykkene mine skal dere få se seinere:

Mari kjøpte seg superlekre blomstervekter fra Diablo Organics. Og hei, dette er første gang Maris vakre ansikt havner på bloggen, etter å ha kjent henne, og jobbet med henne, i litt over to år!:

Min nydelige sjef Chritsiane kjøpte seg også et par Diablo-vekter. Disse var jeg på nippet til å kjøpe selv. Fine!:

På konferansen var det mange kjente og ukjente ansikter, og det var så koselig å møte igjen fine folk som jeg ikke hadde sett siden SusCon i fjor sommer! Cristiano (til høyre på bildet) var en av de vi var ekstra glade for å se igjen, siden han har jobbet som gjestepiercer hos oss mangemange ganger, og er en fantastisk fyr!:

Det ble uendelig mye latter og moro og jeg lengter skikkelig etter turen og menneskene allerede!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så mange sjarmerende mennesker – godt selskap gjør slike turer ekstra fine! Katedralen var formidabelt fin, og pizzaen så diggbar ut, og sol og kattekos blir liksom kronen på verket for min del. Ser ut som en flott utflukt! Velkommen hjem, håper du er blitt frisk igjen. Pre-påske-klem!

  1. Ja, det var superkoselig! Og tusen mange takk for det fine kortet! Jeg fikk det levert av Åsmund igår, da jeg lå syk i senga. Det lyste opp dagen!

 2. Ser ut som en herlig tur – og så fin kjole du hadde på deg! Savner solen når jeg ser disse bildene altså :)

 3. haha, så fin svung på halen til pusen :-)
  Flotte bilder som alltid, Ina :-),.. Jeg har omgangssyken as we speak, men ikke så hardt heldigvis :-)

  Når jeg ser det nederste bildet her lengter jeg sånn til sommer!!

  1. Var kjipt å forlate “sommeren” der, ja! Uff, du får ha god bedring!! Jeg er fortsatt syk, men klarer å sitte oppreist idag i motsetning til igår. Puh, omgangssyke er slitsomt!

 4. 25 varmegrader hørtes utrolig deilig ut akkurat nå! Har selv vært slått ut med en kraftig influensa hele uka, så skjønner deg veldig godt! Håper du føler deg bedre nå og at du hadde en fin tur :)

 5. Åh, det så kjempefint ut deer! :) Så koselig at du traff på gamle kjente også, det er stas! :)
  Håper du blir helt frisk snart, god bedring!

  ps. Håret ser helt rått ut!

 6. Likte håret ditt ! : D Ser ut som du hadde en fantastisk tur og det fortjente du ^^, Liker stilen og smaken din ; ) Stor fan <3 Hadde heller ikke klart å holde meg unna pusene : 3

 7. Ser ut som en koselig tur ^_^ Digger blomstervektene, de står definetivt på min ønskeliste! :O

  Om du er helt frisk så er det bra, om ikke må du ha god bedring! :D

 8. Ser ut som om Italia var skikkelig fint! Kombinere jobb og nesten litt ferie når en har så hyggelige kollegaer som deg er nok ingen problem :)

 9. Ser ut til at du har hatt en strålende tur selv om du kanskje ikke fikk sett sååå mye av byen! Bildene gjør meg bare megaglad og nå fikk jeg lyst på en italiatur. (og fete tattiser på knærne)

 10. For en arkitektur det er i Milano. Misunnelig er jeg, men er absolutt ikke misunnelig på kvalmen. Har flere i Oslo som har vært syke. God bedring i alle fall. :)

 11. Iihihi, alt var virkelig fint! Liker spesielt det fornøyde fjeset ditt og at Marifina pryder bloggen;)
  Gleder meg til lunsji i morgen :*

 12. Hei Ina! :)
  Jeg har en eksamens oppgave, og jeg skriver om forsjellige blogger, så bruker jeg din som en hverdags-blogg. Jeg skal ha presentasjonen i morgen og lurte på om du kunne svare på dette spm. før da, helst i dag. (Hvis du vill da) Jeg kommer til å bruke dette på presentasjonen min, så de hadde vert veldig kult/og kjekt om du svarte :) tror jeg kommer til å få + poeng for det!

  Spørsmålet er: Hvorfor blogger du?
  (Prøv å svar litt utfyllende, ikke bare “for det er kjekt liksom..)
  Tusen takk på forhond!
  Klem Camilla! :)

  du var utrolig stilig på håret! :)

  1. Koselig at du har valgt min blogg! Jeg blogger for å kunne dele bildene mine og for å få respons på dem, og for å skrive en passe upersonlig dagbok som jeg kan titte tilbake i :-) Lykke til, og takk for hårskryt!

 13. Jeg vil se flere bilder av disse nydelige frøknene!
  Ser ut til at du har hatt en superduper fin tur.
  Skulle virkelig ønske jeg også kunne jobbet på piercingstudio! :o

 14. Fine bilder. Litt fasinert av ørevektene. Har ikke sett den typen før. Men de var søte. Håper du koste deg masse på jobbtur. Er det er sted du ville annfalt som weekend tur eller noe?

  1. I did! Tja, fikk jo ikke sett SÅÅÅ mye av byen, og er ikke egentlig så veldig Italiaentusiast, men det lille jeg så var veldig fint! :-)

 15. Så mange vakre mennesker i et og samme innlegg! <3 Dessuten har Mari ca verdens peneste munn tror jeg. God bedring, Inapuuus :-* Ps. Var innom Lush igår og håpet jeg skulle treffe på deg, men jeg fikk ta til takke med en annen søt jente istedet!

  1. Takk Ingispuuus! Igår lå jeg sjyk&svak hjemme :-( Var synd jeg ikke fikk møtt deg der! :-(( Sjåppa du noe?

   1. USJ, også nå som det er påske! Synger: Bli bra igjen, du må bli må bli braaa iiigjeeen! For du skal ha en fin og frisk påske i Risør, tenk <3 Jaaada, hehe, sjåppa med Cynthia Sylvia Stout (jeg liker'n, smells goooood), Olive Branch (ELSK) og Skin Drink (supertørre hud i ansiktet, adjøss!). Vi møtes igjen før du vet ordet av det, og jeg gleder meg til en torsdag det passer seg at både du og Mari er på jobb! :-D

    1. Takk! Er vel helt frisk idag, så dine ønsker hjalp! Olivenkvist og Huddrinken…LOVE!!! De er så smukke begge to. Håper du blir superhæppi med de alle! Ja, det må vi få til en gang :-D Tror det skal gå greit, for det er jo endel bilder å ta til nettbutikken framover! :-D Null stress å få det til å klaffe med en torsdag! Torsdag etter påske jobber jeg på Lush etterfulgt av trening der, så da blir det nok ikke, men seinere! Du kan jo gå innom Lush på vei fra Pinpoint torsdag etter påske? For å si heihei! :-)

     1. Det er godt å høre! :-) Og jeg er veldig superhæppi med det meste jeg prøver hos Lush! Å, det er så bra at alle har litt forskjellige “bruksområder”, for da kan man jo faktisk være på Pinna en dag alle tre! Hihi! Prøver få til en tur innom Lush den dagen, jeg – må snart ha mer hårkur osv, så det hadde passet fint Og uansett er det jo hyggelig å bare hilse på :-)

 16. http://nyera.turimarte.com/#post362
  Tusen takk for at du finnes og lager en så fantastisk, positiv og fargeglad blogg. Den har, plutselig, og ut av det blå (for jeg har lest den lenge), hjulpet meg. Tror jeg :) Les mer på bloggen min. Også takk til Linda, og takk for at du linker til henne.

  Masse klemmer Turi Marte, som har glemt å være positiv og fargerik. Og oppdaget det nå. På grunn av deg og Linda.

  1. Åi, så koselig å lese, både kommentar og innlegg! Tusen veldig mange takk:-D Og jeg må bare få si at liljekonvalltatoveringa di er utrooolig fin! Håper du får en fantastisk vår!

 17. Å guri, jeg har tittet innom bloggen din veldig mye etter at du kom hjem. Å så var det endelig et innlegg, happy face :D.
  Så super koselig ut, så mange fine mennesker og ikke minst sommer <3
  Sukk, nå gleder jeg meg ennå mer til sommer!
  Fine kjolen, og fine håret, rett å slett en så fin frøken =)
  Velkommen hjem:D

  1. Tusen takk for det :-D Så koselig at du ventet på nytt innlegg, hihi! Våren er her, og *vips* så er det sommer også! Bare vent:>!

 18. På tur til Milano med jobben…sånn burde alle jobber gjøre :D Og det magnolia treet så nydelig ut!
  Men hvordan var prisnivået i Milano på mat, klær og nips-naps shopping?

  1. Ja, ikkesant! :-) Hmm, jeg var i matbutikk og prisene der var fine. Billigere enn i Norge, men ikke veldig mye billigere. Fikk ikke sett på priser på klær og nips, for jeg var ikke i noen sånne butikker. Tror ikke Milano regnes for å være billig.

Kommentarer deaktivert.