Home » Reiser » Stas og moro » Tilbake fra Las Vegas!

Tilbake fra Las Vegas!

Hallo folkens!!
Her er et knippe med bilder fra turen, fra Instagram-kontoen min:
vegassss

Jeg er tilbake fra Las Vegas, og bekjemper jetlag med å holde meg våken hele dagen idag, og heller legge meg til en passelig tid i kveld, *gjesp*. Turen har vært heeeeelt fantastisk, og jeg har masse bilder å dele med dere, i tillegg til tekst (såklart)! Men, det kommer ikke med det første; i marra er det nemlig rett på’an igjen med jobbing, og ferieavvikling, så jeg får nok å gjøre denne uka. Jeg prøver å få blogga litt innimellom, men jeg tenker at med både mye jobbstress og jetlag, bør jeg lytte til kroppen, og ta alt litt etter litt. Håper dere har forståelse for det :-)!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Velkommen tilbake :D Håper du har hatt en like fantastisk tur som snapene dine har gitt uttrykk for! Og håper at arbeidsuka di nå går greit :)

    1. Tusen takk! Og så hyggelig å høre; jeg gleder meg til å dele også, så fort energien er på plass! Har så masse bilder at. Dette blir bra!

  2. Jeg gleder meg skikkelig til å høre og se mer :) Var i Las Vegas for et par år siden og synes det var kjempegøy. Litt som en annen verden. Fikk du sett noen show?

    1. Hihi, så fint!! Ja, det var det, hohoh! Ble ikke tid til noen show, men det går fint. Er ikke helt min greie, liker jeg å tro? :-D

      1. Gleder meg til å se. Trodde ikke det var min greie i det hele tatt – men det var skikkelig gøy. Men du gikk ikke glipp av noe, Vegas er jo et show i seg selv ;)

Kommentarer deaktivert.