Home » Hverdagsblogg » Tilbake etter årets sommerferie

Tilbake etter årets sommerferie


Bebipusen som sover ved terrassedøra. Se så søt han er når han holder rundt den store halen sin!

Jepps, da var Åsmund og jeg på plass i Oslo igjen, etter litt i overkant av to fantastiske uker med sommerferie i Risør. Alltid er det trist å reise fra familie og puser, venner og Risørbyen, og denne gangen var intet unntak. Med tårer i øyekroken busset vi tilbake til storbyen, og her venter masse jobbing og full fart med nedpakking og utvasking av leiligheten vår. Puh! I neste uke flytter vi, nemlig! Jeg regner med at det kommer til å være litt sporadisk blogging nå, fram til vi kommer oss ordentlig på plass i vårt nye krypinn, og ikke voldsomt mye aktivitet her. Håper allikevel dere holder ut, og koser dere maksimalt med sommeren i mellomtida! 

Dere kan jo kanskje fortelle meg i kommentarfeltet hva dere driver med denne sommeren? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Akkurat nå er jeg hjemme og prøver å bli frisk fra tidenes forkjølelse. Dessuten har også jeg så smått begynt å planlegge flytting, for 1. August får jeg og kjæresten nøklene til vårt nye hjem!

 2. Feriene tar alltid slutt så fort, synes jeg! I sommer har jeg jobb hele juli (bare i underkant av 2 uker igjen) også har jeg fri heeele august, som kommer til å bli brukt med kjæresten hele måneden. Sååå reiser jeg til Tyskland 1 september og blir der heeelt til slutten av november! :] Lykke til med flytting :-D

 3. For meg er det jobb, jobb, jobb frem til skolestart. Men det er helt greit, mange folk på min egen alder der, så det er bare gøy! Blir nok noen sene kvelder sammen med venninner også :)

 4. Spennende med flytting! :) Vil tro du kommer til å kose deg på Skullerud – er veldig rolig og koselig på den siden av byen! :) Du må helt klart ta deg turer inn til Rustadsaga, Nøklevann og Sarabråten. Det er noen flotte og koselige plasser inne i marka.

  Sommeren min forløpig: Har jobbet og vært Osloferie. Nå holder vi på å male stua – pluss at jeg har fri. Og senere reiser vi til Nord-Norge på ferie! :)

  1. Tusen takk for tips; de kommer garantert godt med! Håper (og tror) vi kommer til å trives godt:> Deilig med ferie, og med nyoppusset stue! Nord-Norge på sommeren høres veldig fint ut. Du får kose deg maks!!

 5. “Det er min hale.. Best å passe på den!” Så søøøøøøt!

  Så spennende det blir å bytte bolig da :-) Gleder meg til å se hvordan dere får det der.

 6. Det er pusen som koser seg det, tenker jeg! ;D Masse lykke til med flyttingen, vedder på at dere får det superawesome i ny leilighet (*kremt*dutarvelbilderetterhvertikkesant*kremt*). Jobber supermasse selv (har aldri hatt så mye jobb en sommer før, nå blir det virkelig cash på kontoen etter hvert, hoho), men det er jo ålreit å ha litt å gjøre, spesielt med tanke på at jeg nesten regner bort her uansett. Jeg sa fra meg onsdagsfridagen min, så nå har jeg ikke fri før tirsdag om en uke, pjuh!

  1. Hihi, ja! Skal såklart ta bilder ;-) Har bare ikke tilgang til leiligheten ennå, så det er ikke mye å ta bilde av foreløpig! Puh, det høres ut som mye jobbing, slit og strev, men med masse penger igjen for det er det vel ikke så gæli? ;-D

   1. Neei, det pleier å være verdt det når lønna kommer ;P Hihi. Så får jeg råd til å betale leien min i sommer, og fortsatt ha masse penger igjen til fine ting + Londontur. Men man blir rimelig sliten av 11 dager på rad altså, så da gleder jeg meg ekstra mye til en bitteliten fridag inniblant (:

 7. Aaaaw, for et herlig bilde!
  Velkommen tilbake til hovedstaden, og lykke til med resten av flytteprosessen. Jeg sender masse moralsk støtte, og gleder meg på deres vegne til dere finner dere ordentlig til rette i den nye leiligheten!
  Jeg jobber frilans i sommer, så det plager meg ikke at været er variabelt. I dag har forresten hattifnatt-koppen flyttet inn her også, hihi!
  Ha en fin uke!
  —-
  Ny blogg: http://www.etdrysskanel.wordpress.com

  1. Mange takk! Så spennende med frilansjobbing! Og grattis med Hatifnattkopp i hus, hoho! God uke!

 8. Trist med hjemreise, men hurra så mye gøy dere har å se frem til! Flytting er alltid spennende syns jeg -En starter liksom med blanke ark, også får ryddet ut alt det rare man (utrolig nok) klarer å samle opp etter å ha bodd et sted ;)
  Vi tåler nok en pause, for du har jammen ta overøst oss med fantastiske bilder og minner den siste tiden fra ferien din -dog vi venter nok alle spent på det som skulle være i vente fra dagene fremover ;D

  Her går det i ruging (og tilhørende venting -terminen er den 26, men førstemann kom i god tid før sin termin, så jeg går liksom bare rundt og tripper og håper at Lille er rett rundt hjørnet. Dog det ser ikke ut som hun har noen hastverk med det første ;) ).
  Ellers så venter vi alle på at storeSmurfen skal begynne i barnehagen -noe som er sårt etterlengtet, for vi klarer ikke helt å henge med i tempoet til den lille (store) rabagasten ;) Og hver dag hvor gradestokken kryper seg over 10 grader tilbringes ute (hovedsakelig på verandaen da denne hvalen ikke kommer seg så langt, og pappaSmurfen er redd jeg skal føde på sekundet der jeg står, så han ser helst at jeg holder meg inne ;) ).

  Ha en fortsatt fin sommer og lykke til med jobbing, rydding og flytting og det som måtte være :)

  1. Hehe, ja, vi kommer over litt av hvert når vi rydder nå! Heldigvis ikke mye vi ikke visste at vi hadde, men allikevel endel moro:P DU får ha lykke til videre i svangerskapet og med barnehagestarting. Høres ut som litt av en sommer du (der) har! Får håpe det blir varme og fine dager etter at babyen har kommet, så du kanskje kan få litt skikkelig sommerfølelse! Tusen takk for gode ønsker:>

 9. Masse lykke til med flyttingen!! Blir spennende og se hvordan det blir hos dere :>
  Vi flytter skikkelig inn i vår nye på torsdag, wuhuu!

 10. Jobb jobb og jobb! Jobber seks dager i uka, og siden det bare er sommerjobb er jeg ikke vant til sånt, så jeg er rimelig sliten når jeg kommer hjem, hehe. Greit å få noe konstruktivt ut av dagene, selvsagt, men ikke ideelt for ryggen min som har kronisk skade. Jaujau! Flytter om tre uker til kjæresten min, og det gleder jeg meg bare helt ekstremt til :) På fredag får jeg vite om jeg kommer inn på jus på UiO, så er kjeeeempespent. Lykke til med pakking og vasking og alt styret, fint å høre at dere har hatt det så bra i Risør da! :D

  1. Takktakk! Seks dager med jobbing i uka er mye (synes jeg også, som som regel ikke jobber like mange dager i uka), så du har rett til å være sliten. Men, på den positive siden blir det noen grunker på konto av det! Lykke til videre med jobbing, og med å flytte ooog med skole!

 11. Jeg har stort sett drevet dank til nå! Begynte på jobb i dag, noe som er litt deilig, sånn at jeg veit det kommer inn penger til saker og ting vi trenger til leiligheten :) Lykke til med innflytting!

 12. Spennende med flytting, jeg er på Skullerud og jobber hver dag jeg, veldig trivelig område!

  Men akkurat nå er jeg i New York, har vært her i tre uker og har tre og en halv igjen (hurra for lærerferie!), i dag er første dagen jeg gjør ingenting – ligger på sofaen med pcen, spiser litt innimellom, beina opp og slapper av. Later som jeg bor her, rett og slett! Det liker jeg!

 13. For en søt pusekatt<3
  I sommer jobber jeg på Lush, Bakklandet Skydsstasjon, leter etter leilighet med kjæresten min og koser meg med venner og kjente:)

 14. Så søtt pusebilde!
  Læretiden min som kokk er over om et par dager (fikk meget godt bestått på fagprøven!), så jeg skal gi blod før jeg drar på ferie med kjæresten til familiestedet deres, og reise hjem til min familie. Kanskje en liten hoppe-på-tur til Paris om vi får råd til det :-) Og så skal jeg dra til København å se Lady Gaga opptre i september, før jeg skal inn i marineblåe klær i forsvaret! :-) Tror dette kan bli en fantastisk sommer med lite penger…

  1. Takk:>! Høres ut som du har en spennende tid foran deg. Grattis med så gode resultater på fagprøven, og ha en flott sommer!

 15. Helt seriøst, det føles som dere har hatt en eviglang ferie-kjennes sikkert sånn ut for oss som leser bloggen din på jobb:)
  Mye spennende rundt hjørnet altså, så spennende!
  Fiine bebbipus, ah, puser er bare så fine:)

 16. Lykke til med flytting, gleder meg til å bli med i flyttelasset! ;)

  Så langt har jeg hatt en og en halv uke ferie og har en og en halv uke igjen. Hittil har jeg gjort minimalt, men nå stikker jeg på hytta resten av måneden og det skal bli så godt! Ingen tv eller pc, masse familie, sjø og skog, besøke oldemor, blåse såpebobler og lese bøker og spille kort hele natta lang :p Håper bare vi får litt sol, men trøndersommeren er stort sett bare grå..

 17. Det var koselig å være med deg igjen, kjære! Gleder meg til 13. august! :D Lykke til med jobbing og flytting :-*

 18. Har akkurat kommen hjem fra en liten uke i Roma sammen med familie, der vi bl.a. var i bryllup til mitt søskenbarn, det var nydelig og koslig. Roma er en hærlig by! Nå bi det jobb jobb og jobb frem til i midten av August, da stikker jeg og typen over grensa med BOBIL til Umeå :D

 19. Jeg er student resten av året, og bruker derfor sommeren på å jobbe på museum! En fantastisk fin og morsom jobb. Det blir mye jobbing, men jeg har også fått tid til å dra til Danmark og Frankrike. Jobben min er nesten som å være på ferie det også, for jeg møter så utrolig mange koselige mennesker hver dag, spiser masse vafler og is, drikker kaffe, koser meg med kolleger og har omvisninger hvor jeg får prate om ting som interesserer meg. GOD SOMMER!

  1. Høres ut som du har funnet den perfekte jobben for deg! Og så herlig med litt reise i tillegg. Hurra! Takk, og god sommer til deg også!

 20. Desverre går min ferie med på antibiotikakurer, jupp. flertall. fikk like godt 2 stk på en gang pga en visdomstann som vokser så utrolig skjevt at det er blitt et flertall av infeksjoner rundt den. så etter 4 dager ringte jeg tannlegevakta hjemme, la igjen en tusenlapp for ingenting der, og begynte på kuren, nå sitter jeg hjemme hos mamma med ny mobil og mine to herlige katter,
  festival fra torsdag og ut lørdagen.

  1. Auau! Burde ikke tanna opereres bort? Jeg har trukket alle mine fire; den første av dem var litt som den du beskriver, så skjønner hva du går igjennom, og føler med deg! Kos deg masse med familie og puser, og festival i marra!

 21. Pusene ( og vi ) savner deg, de er ekstra masete om dagen og vil helst ha kos hele tiden. Det jeg lovet deg å ordne på jobb er greit, jeg kotakter OM. Masse gla i deg jenta mi, og lykke til med flytting. Stor klem fra mamma

  1. Å, jeg savner dere alle, pusene inkludert, også masse! Så moro og gøy at du fikk ordna! Nå er jeg/vi spente:-D Masse glad i deg også, mamma!!

 22. For det meste har jeg bare slappet av hjemme, men har også vært en del med venner. Jeg har rett og slett kost meg som bare det denne sommeren :)

 23. Awww, seee på bebipusen da <3<3 Så nydelig!!
  Jeg går ut i ferie etter endt jobbdag i morgen, to hele uker med reising i Norge og utlandet, og masse kos med alle de fine menneskene mine :)

Kommentarer deaktivert.