Home » Ønskelister » Til en varm vårdag i totusenogtretten

Til en varm vårdag i totusenogtretten

Våren nærmer seg, og med Londontur på trappene kjenner jeg det klør ekstra i fingrene etter sjåppe inn nydelige vårskatter! Satt sammen disse skjønnhetene til et antrekk jeg gjerne kunne ha brukt på en varm vårdag, mens jeg drømmer meg litt bort. Til bare veier, grønt gress, fuglesang og pæreis:
onskeantrekk
Translation:
Wish I wore this cute outfit this spring!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Nå forventer jeg nesten et antrekk-bilde av deg med den grønne blazeren, for den var smashing! :D

  2. Uuuu, så mye kult! Den kjolen ligger på ønskelista mi oooog.
    Kan nesten ikke vente til våren kommer! Håper du får handla inn noe av dette med tiden! Hadde sett flott ut på deg!

  3. Hei:) Når du vasker håret med sånn shampoobar, hvordan tørker du den da? Har liksom ikke noen lur plass å legge den, så føler aldri den blir helt tørr. Dette gjelder vanlig dusjsåpe også. Vet det ikke passer helt til innlegget, men har lurt på det en stund, så nå måtte jeg bare spørre :P

    1. Hei! Jeg oppbevarer sjampobarene mine utenfor dusjen, i en såpekopp med riller:-) Da får den tørket ordentlig mellom hver gang, og varer lengre. Du kan alltids også montere såpekoppen i dusjen, med sugekopper, men plasser den da sånn at den står over dusjhodet, sånn at vannet ikke treffer den.

Kommentarer deaktivert.