Home » Innkjøp og gaver » Tid for å varme seg på te!

Tid for å varme seg på te!

Høst og vinter er tida for varm drikke, og i den anledningen har jeg gått til innkjøp av litt ny te!:
img_6539

To små bokser fra Kusmi Tea, med herlig te i løsvekt: Anastasia-te (sort te med bergamot. Litt som earl grey-te!) og en grønn te med jordbær. Dessuten kjøpte jeg en stor boks med årets jule-te; Løv Organic sin Løvely Glögg, som altså smaker av gløgg. Sistnevnte venter jeg med å åpne til litt nærmere jul, men de to andre har jeg allerede slått hull på. Nam! I tillegg til nydelig te, kjøpte jeg en gullfarget liten måleskje, som rommer den perfekte mengden løsvekt-te til én tekopp. Perfekt!
Alt sammen kjøpte jeg på Kusmi Tea-butikken på Oslo City

Hvaslags drikke varmer dere dere på i det kalde været?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Herlig, jeg skal også fornye te-samlinga mi mot jul! :-D jeg drikker mye av alle varianter kaffe, men synes det er kjempegodt med en god kopp te på kveldstid! Gleder meg også veldig til å smake på gløggen, kanskje jeg må teste ut den gløgg-teen? :-D

  2. Elsker pakningen, for en fin rød farge :-) Jeg er ikke en kaffe drikker, elsker lukta men smaken er jeg ikke fan av så på vinteren er jeg glad i kakao med krem eller en te med julelukt/smak. Håper alt står bra til med deg, Ina!

    1. Ja, designet på disse te-boksene gjør det ekstra stas å kjøpe dem. De tar seg så godt ut på kjøkkenhylla, hihi! Mmm, kakao med krem er så luksus. Og skikkelig godt! Tusen takk for det, og det samme til deg!

  3. Så herlig med nye tesorter da :) Selv er jeg ikke så veldig glad i varme drikker, så her er det <3 Pepsi max <3 året rundt ;)

Kommentarer deaktivert.