Home » Q&A » Ti ting om meg

Ti ting om meg

IMG_1663

 • Jeg dagdrømmer over boligannonsene for Risør på Finn hver dag, gjerne flere ganger om dagen
 • Jeg synes snerk er veldig godt. Snerk på suppe, snerk på kakaoen. Og svett gulost/brunost, haha!
 • Jeg er veldig flink med barn, og barn liker meg ofte godt, men jeg har aldri hatt lyst på barn allikevel
 • Jeg har møtt vokalist Jonas Bjerre fra Mew seks ganger, men jeg klarer fortsatt ikke helt tro at det er sant
 • De siste åra har jeg blitt mindre selvkritisk, og har fått et mer avslappet forhold til kropp og sinn
 • Min største drøm er å starte en kafé i Risør. Konsept, meny, interiør.. Det meste er klart i hodet mitt!
 • Jeg tror jeg sånn helt oppriktig har glemt hva kjøtt egentlig smaker, etter i overkant seks år uten
 • I noen år som barn/ungdom var jeg kristen, var med i en bibellesering, leste bibelen og ba hver kveld
 • Realityserier på TV interesserer meg midt på ryggen, og har heller aldri vært noe jeg har sett på
 • Piercingsmykker av dårlig kvalitet og dårlig utførte piercinger kan gjøre meg lettere provostert (yrkesskadet?)

IMG_0881

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hahaha! Du er hærrrrlig! :D

  Tror vi alle blir yrkes skadet i lengre tid i samme jobb. Selv kan jeg ikke fatte og begripe at noen drikker (og liker) cappuccino fra en Dolce Gusto maskin eller lignende. Har jobbet som barista noen år noen år, så skal og en del til før jeg blir imponert når jeg er på kafé å bestiller en cappuccino (eller noen annet spesialkaffe)
  Det samme problemet har jeg med folk som ønsker seg en kopp te og bare sier det skal ha en helt vanlig te, helt “vanlig te” for meg er grønn te uten smak (type “plain” camelia sinensis) men det de mener er earl grey (jeg får ikke det til å stemme oppi hodet mitt).

  1. Hah, takk! Ja, jeg tror også det. Merker det jo skikkelig med kosmetikk osv også, at jeg ikke føler annet enn Lush funker! Puh. Haha, det skjønner jeg godt at du synes! Det meste av sånt må vel smake superkjipt for deg, hehe! Ja, for meg er også “vanlig te” grønn te, men jeg vet at mange tenker sort te når de sier “vanlig te”.

 2. Haha, kjenner meg igjen; Boliganonser på finn er faktisk utrolig tidkrevende i denne heimen også! Selv om vi ikke skal flytte på årevis enda.

  Synes forresten du skal sette liv til drømmen din om å opprette kafé! Go for it, det tror jeg du hadde kledd utrolig godt!

  1. Ikke sant! Det er noe ved å drømme seg bort, fantasere, tenke, kikke.. Så gøy! Det skal jeg virkelig gjøre. Det blir i Risør, så når vi kommer oss dit, kan jeg sette i gang, hoho! Yolo osv, så det er jo bare å satse!

 3. Håpar du held fram med blogginga i lenge lenge lenge slik at vi får følge med når du flyttar til Risør og startar kafeen din! :D Drøymer sjølv om å starte kafe (synst det verkar så innmari koseleg og kjekt og spanande), men det blir nok berre med draumen for min den (i alle fall med det første).

  1. Åh, det håper (og tror) jeg også! For vi håper jo å flytte heller før enn siden, for å si det sånn. Jeg gleder meg til å dele hus, interiør, puser, kafé og småbyliv på bloggen (fingrene krysset!)! Ooooh, så koselig at du også drømmer om det! Vel, om du på noe tidspunkt føler at du vil leve ut den drømmen, så GO FOR IT! :-D

 4. Apropo yrkesskaden din, hva synes du om plugs som selges på ebay? Funker det når det bare er snakk om 6mm utstrekking?

  1. Jeg tenker at uansett størrelse, så er kvalitet vesentlig. Et smykke som skal sitte i kroppen din, på den måten et piercingsmykke gjør, bør være av god kvalitet, uansett. Hud som dannes, dvs i en hudkanal/piercing, er så mye mer sårbar og lettere mottakelig for stoffer i materialer/dårlig overflatepolering osv, enn det normal hud er (f.eks vil et et halskjede mot huden ikke ha samme betydning, sånn sett). Spar heller penger og kjøp noe som er bra for kroppen din, som er produsert på en rettferdig måte og som vil holde seg fint i maaaaange år framover!

 5. Yrkesskadet, hihi. Kjenner den godt. Etter fIre år på Japan Photo blir jeg så frustrert av “mobilkamera er jo så mye bedre enn speilrefleks”… Og evig forklaring av hvordan skjerm og papir virkelig er to helt forskjellige ting.

  1. Hah, DET skjønner jeg! Det er veldig kjekt med kamera på mobilen, men jeg kunne _aldri_ ha holdt meg kun til det!

Kommentarer deaktivert.