Home » Hverdagsblogg » The stars look very different today

The stars look very different today

DB-Transformation-Colour
Illustrasjoner av Helene Green

I morges våknet jeg til den triste nyheten om at David Bowie er død, 69 år gammel. Overskriften på nettavisa lyste mot meg, og den føltes som et brutalt slag i ansiktet. Tårene sved i øynene, og en vond klump i magen este fram. Jeg har vokst opp med David Bowie, og lyttet masse til musikken hans, latt meg inspirere av den og av ham som person, sånn ca så lenge jeg kan huske. Hans kreativitet og hans evne til å tenke utenfor boksen, og å gå egne veier har jeg alltid beundret. Det er en trist dag, og tankene mine går til familien og vennene hans<3

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. En veldig trist nyhet å våkne opp til altså. Han var virkelig et forbilde som viste alle at man ikke må være redd for å være seg selv. Musikken han etterlater seg vil leve vidre for alltid<3

Kommentarer deaktivert.