Home » Sponsor, Giveaway » Testing, testing. Samarbeid?

Testing, testing. Samarbeid?


Fra min side er dette et forsøk på å få til et samarbeid med dere som leser bloggen min, som av en eller annen grunn har lyst til å reklamere litt for dere selv. Kanskje har du en blogg du vil vise fram, en epla-butikk som fortjener litt ekstra oppmerksomhet eller noe annet fint som kan passe inn som reklame på min blogg, mot en pengeslant. Jeg er veldig spent på om dette i det hele tatt kommer til å slå an her hos meg, etter å ha sett det på andre blogger, men den som intet våger, intet vinner! Så, vi kjører på :-)

– Pris oppgis etter forespørsel på mail, og er individuell for blogg og nettbutikk (betaling skjer via nettbank)
– Du får en bildelink på høyre side av bloggen min (sånn som Linda, Silje og Rakel har der nå)
– Bildelinken blir liggende én måned
– Min betingelse er at bloggen/nettbutikken på en eller annen måte gjenspeiler min blogg; falle i smak hos mine lesere


Er du interessert i å kjøpe en bildelinkplass på mewkid.net, sender du følgende på mail til mewkidblogg@live.no:

1) Link til bloggen/nettbutikken du vil linke til hos meg
2) Bilde eller link til et bilde du vil jeg skal lage bildelink av (NB! Skarpt, klart bilde som vil fange oppmerksomhet og interesse!)

Nå er jeg spent! Viser det seg at interessen for dette er minimal, blir det kroken på døra for prosjektet, men! Slår det an kan dette bli starten på noe riktig så moro; for meg å faktisk tjene noen kroner på bloggen som jeg legger mye tid og arbeid i, og for dere som stadig vil oppdage nye blogger og nettbutikker her inne. Og ikke minst for dere som kjøper dere plass her; jeg kan love noen ekstra besøk til siden deres, og vel så det ;-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Skulle gjerne ha gjort det, men er ikke 100% sikker på at bloggen min er noe som faller i smak hos dine lesere? Du er såå fargerik! Skulle ønske jeg var det.

  2. Så kult prosjekt! Kanskje jeg slenger meg på etter hvert. Lykke til, tipper du får mange forespørsler! ;)

    1. Takk! Har tenkt så mye på det så lenge nå, men ikke turt før nå. Den som intet våger, intet vinner! :-D Og takk for headerskryt!

  3. Høres kjempespennende ut, og jeg kan godt tenke meg å være med på et sånt samarbeid. Men burde først fått opp siden min først. =)

    1. Infoen står i innlegget. Betaling skjer via nettbank, og pris oppgies på forespørsel via mail:-)

Kommentarer deaktivert.