Home » Stas og moro » Tebesøk på en januaronsdag

Tebesøk på en januaronsdag

IMG_8548

IMG_8561

IMG_8667

IMG_8572

IMG_8584

IMG_8590

IMG_8594

Onsdag dekket jeg stuebordet med asjetter og Mummikopper. Satt fram diverse te, honningvafler, hvit vegansk sjokolade og makroner. Tente telys med duft av roser, kokte opp vann og *vips* så dukket Linda og Ingunn opp på tebesøk! Det var riktig så koselig, timene fløy bokstavelig talt avsted. Vi pratet i vei om fortid og fremtid, kjærlighet, vonde og vanskelige ting, og fine ting, såklart. Det var i det hele tatt veldig god stemning, og vi koste oss alle tre, mens tekoppene ble til mange, og etterhvert byttet ut med kaffi. Da Åsmund kom hjem fra jobb i kveldinga, rumlet magen min fælt etter middagsmat, og jentene takket for seg.

Translation:
I had Linda and Ingunn over for tea this Wednesday

IMG_8603

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Liker at jeg bare hadde på meg grå klær den dagen, når headeren din leser “Livet er for kort til å være grått” ;-) Det var en fantastisk koselig kveld!

    1. Haha, ja, der sier du noe! Du bruker jo ellers farger i tøyet, da :-* Det var det! Må gjentaes:-D

    1. Ja, ikke sant den er søt! Kjøpte den på Kremmerhuset for en god stund siden, men jeg har sett den andre steder også i ettertid. Kommer bare ikke på hvor!

  2. For en spennende tatovering hendene til hun på bildet hadde (det ble en veldig rar setning, men du skjønner kanskje hva jeg mente fordet om). Likte tatoveringen veldig godt! Og, så ut som et veldig koselig selskap.

  3. Å, de fineste bordene man dekker er de med fargerike kopper, telys-lykter, masse skåler, duk, brett og masse å velge i ^^ Og servietter! Masse servietter!

  4. Fantastisk fine bilder til å bli glad av! Synes nesten jeg var der selv, så levende og fine er bildene dine! :)

Kommentarer deaktivert.