Home » By Request » Teatime!

Teatime!

Å si at jeg er glad i te er en underdrivelse, og jeg har en del av det! Jeg passer på at jeg til enhver tid ikke har mer enn jeg klarer å få brukt, så teen ikke blir dårlig, men allikevel blir det en del forskjellig. Se bare her!:

Tre poser fra Palais des Thés helt til venstre i bildet, med te i løsvekt: Chai, Noix de Coco, og Thé du Hammam. I de tre fine teboksene (alle fra Palais des Thés) er det også te fra Palais des Thés;  Fleur de Geisha i de to med kirsebærblomster på, og i den med gullfisk oppbevarer jeg Tropical Wu Long. Den grønne esken med tekoppen på er det grønn sitronte fra Tesco oppi, og esken ved siden av inneholder peppermyntete, også fra Tesco. Av de enslige posene (som jeg såklart har masse mer av!) er det fire tetyper fra Pukka, fått fra bloggsponsor Kipekee; Three Tusli, Refresh, Morning Time og Harmonise. Posene det står Örtete og Jasmin på er kjøpt i en matbutikk i Sverige. Hvit te med granateple fra London Fruit & Herb Company i rosa pose er kjøpt på helsekostbutikken Life, og i gul pose ligger Twinings Earl Greay Lemon som jeg fikk på hagefesten hvor vi feiret Dronning Elizabeth II. Posen med en navnlapp på helt øverst til høyre i bildet er en jasmin og appelsinte fra Starbucks, og den helt anonyme er Twinings Earl Grey Organic.

Jeg drikker nok sånn ca en kanne te om dagen nå på sommeren, og på vinteren sikkert det dobbelte. Det går aller mest i Fleur de Geisha og Thé du Hammam, samt Earl Grey Organic, som er de absolutte favorittene :-) Jeg drikker alltid te bar, det vil si uten søtning, melk eller annet tilsatt. Unntaket er Chaite, som smaker best med varm melk oppi. Aller helst drikker jeg te brygget i tekanne, men kan godt brygge te rett i tekoppen også. Så nøye på det er jeg ikke!

På sommeren koser jeg meg også gjerne med hjemmelaget iste! Da brygger jeg bare te i løsvekt (bruker da Geisha, Hammam eller Tropical Wu Long, fordi alle disse er milde og naturlig har litt floral sødme) i iskaldt vann med isbiter oppi, og lar teen trekke i ca en halvtime.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Her var det mange favoritter! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten te. Å sitte med en tekopp er en like stor glede hver gang!

  1. Det tror jeg på! Tror vi har ganske lik smak når det kommer til te:> En kopp te hjelper på så mye!

 2. mmmm.. er skikkelig tedrikker selv. og nå på sommeren er jo iste veldig nam, særlig med hammam. <3

 3. Åh, det finnes så mange te-pakker med fine farger! Det ser jo veldig lekkert ut, men jeg bare liker ikke smaken så her hadde nok bare én av de teposene blitt dårlig før jeg fikk drukket opp..

  1. Hehe, ja, her er det alltid mye å velge i! De søte lappene på Yogiteen er koselige:> Synes bare ikke teen er så god, dessverre:-(

 4. Åh, te er herlig! På jobb er jeg kjent som jenta me te i lommene :P Har alltid noen enkeltpakkninger med en eller annen god te i lomma siden jeg ikke er noen kaffedrikker. :)

 5. Thé du Hammam og Fleur de Geisha er to av mine favoritter også! Tror ikke jeg hadde overlevd høsten og vinteren uten noen kopper te hver dag. Våren og sommeren kunne jeg kanskje ha overlevd, men det hadde vært såvidt;)

 6. Nydelig bilde! Jeg har også blitt veldig glad i te etterhvert og fruktsmaker er min favoritt :) Ønsker deg en herlig uke, klem fra Anette :)

 7. hmm jeg drikker også mye te, en kopp kaffi om morgenen men resten av dagen blir det ca. 4-5 store kopper med te. Største fave her er ingefær, Three ginger fra pukka:) synes den kunne hatt enda litt mer ingefær:D

 8. Nam! Jeg er så glad i de boksene dere har te og kaffe i:D De er såå fine! Jeg drikker en kopp te på jobb hver dag, men det blir jo bare sånn posete, og det er ikke like godt. Jeg er ikke flink nok til å drikke te hjemme:O

 9. Åh, mykje god te. Sjølv har eg ymse pukka- og yogi-te, cherry & almond te frå Krakow, zen chai og anis-te frå invandrerbutikk i Kr.sand, Jasmine flowers frå London Fruit and Herb Compani, earl grey/english breakfast/8 andre sorter frå Twinings, Cinnamon Cai løsvekt frå tebutikk i London, 3 bokser Cai Tea frå Celestial (den er så god), Tulsi Chai Masala frå India, Organic mango & vanilla tea også frå India og White moon løsvektste frå India. God idé med iste!

 10. Wow, dette var nesten som å titte i min egen samling, så utrolig mye godt!:D Jeg har sinnsykt masse te selv, men tror ikke jeg drikker like mye som deg:P Må egentlig begynne å drikke litt mer, så det ikke blir gammelt.

 11. Te er fantastisk! Jeg tyr til kaffe in emergencies for å få de små grå up and running, men når jeg drikker te så koser jeg meg bare. De dagene jeg får te til frokost er lykke -noe som ofte seff skjer i helgene <3 Også er det så fantastisk mye å velge mellom også da gitt.
  Du sier du liker best å brygge i kanne -har du en å anbefale -jeg har hatt ymse hell med de jeg prøvd så langt :)

  1. Te<3 Kaffi er godt det óg, men det holder med en, maks to!, kopper om dagen. Jeg har bare kanner fra Palais des Thés og de er jeg veldig fornøyd med. De har ikke nettbutikk, så jeg har dessverre ingen link å dele:-/

 12. Åååh, te er så godt. Det er så synd at får å få skikkelig te her oppe så må jeg bestille alt fra nettbutikker, og da blir det fort dyrt. Så av en eller annen grunn så gikk jeg over til kaffe etter at jeg ble fri for teen som jeg kjøpte da jeg var i Skottland.

  Anbefaler du noen nettbutikker for bestilling av te?

  1. Te er supergodt! Hvis du liker te fra merket Pukka kan du alltids bestille fra kipekee.no :-) Ellers har helsekostbutikker (Life f.eks) mye godt, og man finner også en del godt på matbutikker med godt utvalg!

 13. Hva smaker de teene fra Palais des Thés? (: Har bestemt meg for å drikke masssssse te til høst og vinter, og har lyst til å smake litt av hvert. Derfor er det greit å ha slike innlegg som denne, masse inspirasjon!

  1. Palais des Thés har te med alle mulige smaker! Alle kan finne noe de liker der. Det er bare å spørre betjeningen:-) Alle jeg har smakt har vært fantastiske på hver sin måte. Ta deg turen dit!

Kommentarer deaktivert.