Home » Tatovering » Tatoveringene mine, 2015

Tatoveringene mine, 2015

tatoveringer-mewkid
1
Lårene! Begge er tatovert av Hilde på Tro, Håp og Kjærlighet. Mitt venstre lår, med Timmi-hjertet, valmuene og blåmeisen, ble påbegynt høsten 2011, og ferdig i juni 2013. Det høyre låret mitt, med nyperoser og Risørs byvåpen, startet vi på i januar 2014, og mars samme år ble det ferdiggjort.
2
Fantasiplante fra Codex Seraphinianus på baksiden av min venstre overarm, tatovert av Alice fra England, da hun var gjestetatovør på Lucky 7 i september 2014
3
Harepus tatovert av Hilde på Tro, Håp og Kjærlighet, høsten 2013, til inntekt for Nettverk For Dyrs Frihet. I mars 2015 fikk den en liten oppussing, og ser nå ut som på bildet her
4
Mew-engelen på mitt høyre håndledd, min aller første tatovering! Av Jerry på Lucky 7, mars 2009
5
Sitron med Mew-sangtekst på min høyre legg, av Hilde på Tro, Håp og Kjærlighet, september 2015

Hvilken av tatoveringene liker du best?
Jeg er veldig glad i alle sammen, men jeg tror nok den jeg er aller aller mest glad i, er Mew-engelen, rett og slett fordi det var min første, og det var et motiv jeg hadde drømt om å få på kroppen i så veldig mange år. Året jeg tok den var på mange måter et vanskelig år, og et stort vendepunkt i livet, på flere områder. Dessuten er den jo veldig søt, og et symbol på at jeg er en ihuga Mew-fan/Frenger!

Hvilken av tatoveringene liker du minst?
Det der er nesten som å spørre en mor om hvilket av barna hennes hun liker minst. Nesten! I alle fall for min del, i og med at jeg liker alle så godt. Hvis jeg allikevel MÅTTE velge, hadde jeg nok sagt Timmi-hjertet, kun fordi jeg nok ville ha valgt en annen font idag. Men, det er jo noe av sjarmen ved den fonten som er der; at det var den som føltes riktig på den tiden i livet

Hvilken av tatoveringene var vondest å ta?
Blåmeisen på det venstre låret mitt, for vi ble sittende å holde på så innmari lenge med det låret, og blåmeisen var sist ut. Den siste halvtimen/timen var huden så sår, hoven, blodig og øm at det meste av blekk bare forsvant ut, men vi kjørte allikevel på og fikk den ferdig

Hvor mye penger har du brukt på tatovering?
Det har jeg ikke peiling på, for å være ærlig. Jeg får en hyggelig pris av Hilde, fordi vi er venner, men jeg synes ikke penger skal ha noe å si når det kommer til tatovering (eller piercing, for den saks skyld). Tatovering er en permanent utsmykking av kroppen, og om det koster mange tusen kroner, så er det verdt det, for et bra resultat og en hyggelig opplevelse

Planlegger du flere tatoveringer?
Jepp! Jeg har 4-5 passe store motiver som jeg planlegger, og det blir nok to ut til våren, når det blir litt varmere vær

Hvor kunne du absolutt ikke ha tatovert deg?
I ansiktet. Jeg har mange venner og bekjente med tatoveringer i ansiktet, men jeg er nok ikke, og kommer nok aldri, dit selv

Angrer du på noen av tatoveringene dine?
Nei, bank i bordet! Jeg er veldig fornøyd med dem alle som én. Det jeg synes er moro med en tatovering, er at de symboliserer en periode i livet, på godt og vondt, og at det ligger minner og tanker bak hvert motiv


Har dere flere spørsmål om tatoveringene mine? :-)
I så fall er det bare å fyre løs i kommentarfeltet, så legger jeg dem til i denne posten i kveld!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. De er så sjukt fargesterke og veldig deg alle sammen :D Jeg føler på et vis at jeg alltid har hatt tatoveringene mine – og tenker ikke på at de er der en gang. Folk spør jo hele tida om man angrer, men for meg blir det det samme som å spørre “angrer du på nesen din?”. De er liksom bare en del av meg. Glemmer at de er der til og med. Vil ha flere<3

  1. Tusen takk!! Ja, det er vel sånn det blir for de fleste av oss. At man blir veldig vant til dem, mener jeg! Er vel derfor flere av oss blir seende ut som vi gjør etterhvert også, haha!

 2. Jeg digger virkelig tattoveringene dine! Råstilige og så varierte! Kjenner lysten på en ny vokser seg sterkere hver eneste dag.

  1. Tusen takk for det, så veldig hyggelig å høre!! Hehe, ja, det er ikke så vanskelig å bli litt hekta!

 3. Åh, så fargerike og fine! Du kler de veldig godt! Liker spesielt godt blomsten på armen din, den var virkelig vakker!

  Jeg får hele tiden spørsmål om hva det står på min tatovering fordi fonten er så vanskelig å tyde. Det står “Du må ikke sove” og er fra diktet med samme navn av Arnulf Øverland. Når jeg forklarer hva det betyr og hvor det er i fra skjønner de det fremdeles ikke. Jeg føler ofte jeg må forsvare tatoveringen og tanken bak og det er litt slitsomt til tider. Men ærlig talt ville jeg aldri byttet den med et annet motiv eller en annen font.

  1. Tuuusen takk! Ja, den liker jeg også veldig godt! Jeg har lyst på noe mer fra Alice!

   Åå, så kjedelig at du må det. Det er jo et fint sitat, og dikt! Det er i alle fall bra at du er fornøyd med det selv, og det er jo virkelig det aller viktigste!

 4. Tatoveringene dine er så fine! Du kler dem virkelig godt :-)
  Kunne godt ha tenkt meg en tatovering, for jeg syns det kler folk så godt, (samboern har flere) men jeg vet ikke hva eller hvor jeg skulle ha plassert den/de hen.
  Hvordan går det med scarification’en din forresten?

  1. Åå, tuuusen takk Marit! Ja, det er ikke alltid så lett å vite hva man skal ta, men det er bedre å bruke lang tid på å bestemme seg, enn å ta noe “tull” helt på impuls, tenker jeg. Du, det går bra! Jeg får jo så utstående arr, så jeg driver og behandler den for å få arret flatere (som er ønskelig for min del). Vi får se!

 5. Alle dine tatoveringer er veldig fine, men jeg må si at jeg synes din nyeste tatovering er helt enestående. Rett og slett nydelig!
  Selv planlegger jeg ny tatovering, er 10 år siden nå siden jeg tok min første og eneste tatovering, jeg vet hva jeg vil ha, men jeg har kranglet med meg selv nå de siste hvor jeg skal ha den. Jeg blir ikke enig med meg selv :P

  1. Tusen takk for det! Hehe, ja, plassering er ikke alltid så lett å bestemme seg for! Kanskje du kan høre med tatovøren hva hun/han sier?

 6. Finefinefine, like fine som deg, Ina!! Åh, får ENDA mer lyst på tattoo når jeg ser så fine og fargesterke tatoveringer som dine.

 7. Tatoveringene dine er altså bare så flotte! Sånn som jeg til dels “kjenner” deg gjennom bloggen, føler jeg at alle passer så utrolig godt til deg! Særlig lårene syns jeg er fantastiske <3

  1. Iiiih, tusen takk! Jeg føler også de alle er veldig “meg”, og det er jo absolutt en fordel!

 8. Hei! Et litt uvanlig spørsmål gjerne, men du har jo flere tatoveringer, og jeg lurer på om det hender at de hovner opp av og til “ut av det blå”? F eks den på håndleddet? Jeg opplever det på en av mine i blant og skjønner ikke helt greia. Det går gradvis ned igjen og forsvinner etter en times tid eller litt mer, men synes det er litt ekkelt. Har hørt at det ikke er uvanlig? Har du opplevd dette? :)

  1. Hei,
   Ja, av og til på det røde på de på låra, hvis det er veldig varmt. Har ikke opplevd det på noen av de andre, men det er som du sier ikke uvanlig!

 9. Hvordan er følelsen av og ta tattovering på underarma? Skal ta min første og er litt spent

  1. Kult! Den lille jeg har tok jeg for *tenke* 7 1/2 år siden, og det var min aller første. Jeg husker det som veldig enkelt og greit, smertefritt osv. Lykke til!

Kommentarer deaktivert.