Home » Hverdagsblogg » Tacodeit en torsdag i juni

Tacodeit en torsdag i juni

Livet mitt er litt hektisk om dagene, med mye jobbing og mye rundt flytteprosessen. Vi pakker våre snart tre år her i leiligheten ned i pappesker, og vi både gleder oss voldsomt til, og er spente på, å flytte! Da var det om mulig enda litt koseligere enn vanlig å spasere til Mari etter jobb igår, og å komme til ferdig veggistacomiddag:

Og en kosen Appo som jeg ikke hadde sett på lenge. Litt pusekos var sannelig på tide, og sterkt savnet!:

Te og latter til dessert var også på sin plass, helt til mørket kom snikende, og jeg pilte hjem med et smil:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Du tar så utrolig fine bilder! :-)

  Ps: jeg har kjøpt H’Suan Wen Hua hårkur på Lush i dag, og håret mitt er utrolig tørt og slitt. Så jeg lurte på om jeg kan ha den i håret over natta? :-)

 2. Så gøy med flytting! Det blir spennende å se hva slags rede dere dukker opp med denne gangen. Og vegetartaco hørtes veldig digg ut. Hva brukte dere som substitutt for kjøttdeigen?
  Pusekatten var jo bare helt nydelig -pelsen ser ut som silke <3 :D

  1. Ja, det blir sååå spennende og moro! Vi bruker noe som heter Quornfarse, krydret med tacokrydder. Et vegetarisk produkt laget av sopp. Veldig godt! Hihi, ja, pelsen hans er silkemyk! Mari er veldig flink til å stelle ham:-)

    1. Sist jeg var i Sverige var det ikke så mange kronene som skilte, faktisk. Kan hende det er mer penger å spare på det der nå, for det har blitt dyrere her i det siste, dessverre!

 3. Kjære Ina! Tusen takk for at du tittet innom bloggen min og la igjen så fine ord! Skjønner godt poenget ditt og er helt enig. Jeg tror vi bare må senke skuldrene litt og gjøre vårt beste når det gjelder å legge igjen kommentarer hos leserne våre. Og av erfaring vet jeg at når det nærmer seg sommerferie blir det litt mindre av både besøk og kommentarer, og så øker det igjen når høsten står for døren :) God helg og stor klem fra Anette :)

  1. Tekoppen fikk Mari av meg til bursdagen sin, og jeg kjøpte den på Åhléns. Tror de har dem der fortsatt :-)

 4. Skal dere flytte? Hvor? :) Vi skal også flytte, merkelig og pakke ned alt en eier og plutselig skal en ikke bo der en har bodd i mange år :)

Kommentarer deaktivert.