Home » Hverdagsblogg » Syttende mai
  1. Skulle gjerne gjort det, men bildet er fra 17.mai i fjor, så jeg er nok ikke i Trondheim nå! Når jeg derimot er det en gang i tida, kommer jeg såklart innom :-)!

 1. Hipp hipp..

  Jeg har kost masse med nevø og hund, hatt på meg bunad for så å ta på meg pysj (som er det aller beste med å i det hele tatt ha på bunad).. Spist god mat og slappet av.. Deilig!

  Hva har din dag inneholdt da? :-)

  1. Høres ut som en veldig fin feiring! Åsmund og jeg spiste god middag, slappa av, så på NRK fra feiringen og jogget oss en liten tur:-) Ikkje dumt!

 2. Jeg var med å besøkte bestefar på gamlehjemmet. Der trillet vi ham ut på terrassen så han fikk se korpset og barnetoget gå forbi, noe som jeg tror han likte veldig godt siden han har spilt i korps i 40 år. Etter det var det underholdning med fele og trekkspill, etterfulgt av kaffe og kake. Tror han hadde en fin dag siden ha spiste opp kakestykket sitt.
  Videre så vi på veteranbiler og russetog, spiste rømmegrøt og spekemat. Helt til slutt gikk vi i kveldstoget.

 3. Først spiste vi god frokost hjemme, før vi dro til lillestrøm for å se på stesøsteren min gå i russetoget! Etter vi kom hjem tok vi en tur til naboen og innviet den nye uteplassen deres :D

 4. Så ut som en god kake. :) Hadde feiret attenårsdagen min natten før så var litt redusert, men det ble en familiemiddag og en del is. Det beste var nok å bare slappe av med kjæresten utpå kvelden.. :)

 5. Huurra for 17.mai! Jeg eelsker jo bunadsdagen:) Var koselig å lunsje litt i dag før jeg reiste videre. God helg fina!

Kommentarer deaktivert.