Home » Hverdagsblogg » Syk & svak

Syk & svak

Omsider var det blitt min (og Åsmund!) sin tur til å bli syke.  Den årlige forkjølelsen kom krypende denne desemberen også, og slo oss helt ut. Med feber, hosting, og svimling har vi begge tilbrakt dagen hjemme fra jobb i senga eller på sofaen, godt innpakket i varmt tøy og inntullet i ullpledd. Å være syk er gørrkjedelig, og sykdom passer aldri inn i en førjulstravel hverdag. Jeg klør i fingrene etter alt jeg skulle ha fått gjort, men innser at jeg må høre på kroppen og bare slappe av. Få ro, og samle krefter, sånn at jeg kommer meg på beina igjen fort. Det er sikkert mange av dere som allerede har vært forkjøla i høst/vinter, eller som er det i skrivende stund, og jeg føler virkelig med dere! Drikk masse varm te, få ro og fred og hold motet oppe! God bedring!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. God bedring til begge to!
  Har ikke blitt forkjølet selv enda, -bank i bordet :-)

  1. Takk! Håper du holder deg frisk og rask, i alle fall over jul (for å være sjuk i jula er det kjedeligste!)!

  1. Ja, jeg har nok en tendens til å presse den litt for hardt i blant, men denne gangen skal jeg lytte til den! Takktakk!

 2. Akkurat det samme her.. Har så mye jeg skulle gjort, men helsa er ikke helt enig.. :p
  God bedring til dere begge!

 3. Uff og uff! God bedring til dere begge!
  Vi er syke begge to her og, gitt… Passer ikke helt inn i planene, men lite man får gjort med det, desverre :c

  1. Æsj, så kjedelig! Ja, vi får bare samle så mye krefter som mulig med ro og fred. Takk, og god bedring tilbake til dere!

  1. Tusen takk! Husker jeg leste innlegget da du postet det, men hadde helt glemt det. Så takk for link! :-D (ikke-klem tilbake i frykt for å smitte deg, hihi)

 4. Huff, dette var ikke gøy å høre! Jeg er akkurat på slutten av forkjølelsen som har vart i litt over en uke nå. Jeg håper dere kommer dere fort på beina igjen, for å ligge inne med feber og verkende hode/kropp er ikke noe gøy – og særlig ikke i desember! God bedring begge to! :)

  1. Deilig å kjenne at den slipper taket omsider, tenker jeg! Det er gørrkjedelig, ja:-( Mange takk!

  1. Takk! Og åi, det vil jeg påstå er hakket verre enn forkjølelse. Riktig god bedring til deg også!

 5. Masse god bedring vakringer!<3
  Bank i bordet, så har jeg ikke vært full av bassilusker ennå denne høst/vinteren. Men var plaget i sommer. Så er kanskje derfor ? :) Ta vare på dere selv <3

  1. Tusen takk! Ja, kan godt hende det er derfor. Får håpe du holder deg frisk resten av året! <3

Kommentarer deaktivert.