Home » Reiser » Svipptur til Bergen i juni, for kos og konsert

Svipptur til Bergen i juni, for kos og konsert

På turen hadde jeg kun med meg kompaktkameraet, og ikke speilrefleksen, og bildene i dette innlegget er derfor ikke heeeelt optimale, sånn kvalitetsmessig!

Torsdag kveld etter jobb suste jeg avsted til Silje Elisabeth i Bergen, og etter en god natts søvn våknet jeg til en solfylt vestlandsby, som bød på mye koselig. Silje Elisabeth disket opp med frokost, og deretter reiste vi til sentrum for å spise is med fineste Marte! På Bryggen, naturligvis! Silje Elisabeth og Marte hadde kledd seg i helsort, helt tilfeldig, hehe!:
IMG_0303

Bryggen var som alltid nydelig fargerik, og kanskje litt ekstra fin i sol og varmt vær:
IMG_0309

Vi kjøpte is, og satt på en benk i sola, pratet om livet siden sist, tittet på folk, og hygget oss veldig:
IMG_0313 IMG_0316

Og da isene for lengst var spist opp, og vi kjente at sola begynte å sette sine spor på oss, trasket vi avsted:
IMG_0336

Gjennom de fargerike gatene i Bergen. Jeg tror ikke jeg har vært i Bergen før når det har vært så varmt som det var på fredag. Skikkelig, skikkelig herlig var det i alle fall!:
IMG_0352

IMG_0358

Rett før vi sa adjø til Marte, knipset hun noen bilder av meg, sånn som for eksempel dette. Tada!:
IMG_0381

Vi tilbrakte deretter så lite tid som mulig innendørs, men jeg fikk smette innom H&M for å kjøpe med solbriller!:
IMG_0408

Lunsjen ble inntatt på et hyggelig spisested som lå litt bortgjemt, og det var godt å fylle på med både mat og drikke:
IMG_0424

Deretter trasket vi rundt, satt i sola, spiste mer is, tittet på mennesker, pratet, og trasket litt mer:
IMG_0450

Vi lå i gresset, lo, fniste, og det var nesten som å være tilbake på ungdomsskolen igjen; fjas og moro!:
IMG_0476

På Pygmalion spiste vi middag ikke lenge før konserten, og dette ble turens siste bilde:
IMG_0498

Konserten med Apparatjik og Buika var så fantastisk gåsehud-fin at jeg nesten ikke har ord! Silje Elisabeth, som ikke hadde noe særlig kjennskap til noen av dem fra før, var også helt i hundre, og jeg skulle ønske jeg kunne se hele showet om igjen, og om igjen. Fantastisk musikk, sang, scenekunst, lys, animasjoner… alt bare stemte SÅ bra!! Vi kom oss ikke hjem før langt utpå natta, og etter bare et par timer søvn, bar det avsted til flyplassen, og tilbake til Oslo. Jeg skulle nemlig jobbe på lørdag, og selv om det ble en slitsom dag på jobb, var det vel verdt det. For en fin tur!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så koselige bilder! :D Aldri vært i Bergen før, selv om pappan min er derfra hehe, men, en dag skal jeg dit. Ser så flott ut :) Så ut som du koste deg :D

  2. Hei den lunsjen så jo helt fantastisk ut. Husker du navnet på spisestedet? eventuelt hvor det lå?

    1. Hei! Aiai, jeg husker ikke hva spisestedet heter, og ikke sånn nøyaktig hvor det lå heller! Men, jeg mener å huske at det ikke lå så veldig langt unna Grieghallen, typ ovenfor (men jeg tør ikke si sikkert!)!

Kommentarer deaktivert.